Bijboot

Vanaf: € 100 per week

Overzicht

Alles over Bijboot

U kunt bij Bootverhuur Kalf nu ook een bijboot huren. Deze praktische rubberboot is voorzien van een 4 PK 4tact buitenboordmotor. De lengte van deze rubberboot is 3.10 meter. Voor het varen met deze bijboot bent u geen vaarbewijs nodig. De boot is eenvoudig te besturen, dus ook prima geschikt voor de kinderen. Voor de veiligheid van uw jongere kinderen adviseren wij u wel om zwemvesten bij ons te reserveren als u deze bijboot gaat huren bij een motorjacht

Gaat u met de kinderen op vakantie, dan brengt deze bijboot absoluut een extra dimensie. De kids zullen zich hier heerlijk mee vermaken. Als u met het motorjacht bent aangemeerd en de kinderen de rust toch iets minder waarderen dan hun ouders, dan is deze rubberboot met buitenboordmotor een echte uitkomst. Het is tevens voor hun een mooie afwisseling als u op kleine of rustige wateren vaart en zij in de rubberboot het motorjacht volgen (en ongetwijfeld regelmatig passeren!). Ook kunnen de kinderen in de bijboot plaats nemen terwijl deze door het motorjacht wordt voortgetrokken.

Maar een bijboot zal ook voor de volwassenen extra vakantieplezier opleveren. Er zijn in Friesland namelijk veel mooie, maar smalle vaartjes waar u met de grote motorboot niet kunt varen. Deze zijn prachtig om met de bijboot te gaan bekijken. De 4tactmotor produceert weinig geluid, zodat u hiermee volop van de mooiste plekjes van Friesland kunt genieten zonder dat u de natuur verstoort.

De rubberen bijboot kan eenvoudig met een koord achter ieder motorjacht uit onze vloot worden meegetrokken.

Wilt u deze bijboot boeken? Geef dit dan even telefonisch of per e-mail aan ons door. De kosten voor de bijboot inclusief motor zijn € 150,- per week in juli en augustus in het voor en naseizoen kost de bijboot 100 euro per week. We hebben er maar 1 dus weg is weg..

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 2 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Friesland
  • Ligplaats Heerenveen
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Doerak
Merk Doerak
Naam Bijboot
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Friesland
Ligplaats Heerenveen
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 42 PK
Schroef Boegschroef
Stuur Overdekt buitendek
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl