Huurboten

Huur een boot in 18 landen

Boot huren

Met een motorboot, zeilschip, SUP, speedboot… kies maar uit op watervakantie.nl. Kies of u zelf wil varen of met een schipper. En daarna het type boot vervolgens kan u willekeurig de opties invullen en aanpassen. Binnen 2 minuten de boot gevonden die bij u past.

Op vakantie met een huurboot

Recreëren op het water is pure ontspanning. Ga je op vakantie, er een paar dagen, weekend of een week tussenuit. Varen met een huurboot brengt je volledig tot rust. Alleen een dagtocht met een schip met bemanning is al een heerlijke belevenis.

Met z’n allen achter elkaar aan in een kano of kajak of sportief suppen op een supboard. De natuur vanaf het water beleven in een roeiboot, sloep of fluisterboot. Iets doen op en rond het water is gegarandeerd een heerlijke gezinsactiviteit, familiefeest of bedrijfsuitje.

Voor een langere vakantie op het water is er een enorme keuze in boten waar je ook zonder vaarbewijs mee op pad kan; een motorboot met een aantal hutten, een luxe motorschip, compleet ingericht met douche en toilet in diverse prijsklassen. Boten met een boegschroef en hekschroef maken het varen gemakkelijk en nog leuker.

Ga je voor snelheid dan zijn er allerlei rib- en speedboten te vinden op watervakantie.nl. Wil je dat het je voor de wind gaat, dan zijn er allerlei zeilboten en catamarans te vinden. Ook van de bekende merken zoals Bavaria, Jeanneau, Valk, Dehler en Delphia.

Een boot huren voor een of meerdere dagen

Jezelf helemaal verwennen of een leuke groepsactiviteit organiseren voor je vriendengroep of als bedrijfsactiviteit doe je door het huren van een schip met bemanning. Als dagtocht of meerdaagse tocht met bijvoorbeeld een driemast klipper of motorschip.

Heerlijk, romantisch genieten en de stad bekijken vanaf het water doe je vanuit een salonboot.

Waar je maar wil, varen kan overal. De meest populaire vaarprovincies zijn Friesland, Zeeland, Noord Holland en Zuid Holland. Maar ook in Gelderland, Limburg en Overijssel zijn er prachtige vaarroutes. Populaire vaargebieden zijn bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten, de Linge, de Biesbosch, de Vecht, de Weerribben en de meren waaronder uiteraard het IJsselmeer. Maar ook varen in Kroatië, aan de Turkse kust en in Griekenland is populair.

Wat je ook zoekt, op watervakantie.nl is het allemaal snel en eenvoudig te filteren én te vinden. Vind je ideale huurboot op watervakantie.nl!

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl