Over Watervakantie.nl

Een vaarvakantie, heerlijk op en rond het water ontspannen begint hier. Waar wil je gaan varen? Het aanbod is enorm en je vindt boten, yachts in het merengebied van Friesland of in de provincies Overijssel, Gelderland, Flevoland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Limburg, Brabant, Noord Holland, Zeeland en Zuid Holland. Zoeken in de vaargebieden IJsselmeer, Randmeren, Biesbosch, Veluwemeer, Noordzee, rondom de waddeneilanden, de Waddenzee, Maasplassen of zelfs de Middellandse Zee behoort tot de mogelijkheden.

Welk vaargebied je ook kiest, waar je ook mee gaat varen, je gaat heerlijk, ontspannen recreëren . Je kunt via Watervakantie.nl de volgende boten huren; Kano, Kajak, Roeiboot, Punter, SUP, Visboot, Zeilboot, Sloep, BBQ boot, Motorschip en zelfs een varend vakantiehuis.

Met of zonder vaarbewijs kan je gaan roeien, peddelen, suppen, zeilen, maar ook een motorboot huren, een schip huren met schipper, voor een dagtocht, meerdaagse tocht of een rondvaart door bijvoorbeeld Amsterdam en de Amsterdamse grachten of misschien wel de Rijn of het IJ. Liever op het water met een driemaster, een schip uit de bruine vloot, ze staan online en zijn zo te vinden.

Ook een vakantiehuis of vakantiewoning in je favoriete vaargebied huren bestaat tot de mogelijkheden, jij kiest en wij zorgen voor de juiste vakantiewoning. Vanuit je vakantie adres vaar je met je boot of sloep vanaf de aanlegsteiger of de nabij gelegen haven zo het vaargebied in. Zoek je een Lastminute yachtcharter bij een Motorbootverhuurder of een vakantiewoning aan, of op en rond het water. Huur dan een vakantie huis van één van onze verhuurders.

Heerlijk dineren of borrelen aan het water, in een mooi restaurant, een eetcafé of hotel restaurant aan het water. Ook deze eten en drinken locaties zijn op poppenoog.staat-klaar.nl te vinden.

De site voor het vinden van een huurboot waar u zo naar Noordholland of Zuidholland vaart, of vaar richting de Wadden om te Wadlopen. Voor echt vakantievaren of recreatie kunt u ook een BBQboot of varendvakantiehuis via de boothuur vinden. Voor Afvaart via de H2o Watervakantie site is uw rekreatie zo te vinden. Voor botenhuren heeft u vaak geen vaarbewijs nodig. Bij een huis of huisje ophetwater , aanhetwater of rondhetwater kunt u ook terecht voor bootverhuur, met of zonder motor.

Voor motorbootverhuur of jachtverhuur komt u altijd via wantervakantie.nl terecht bij de jachtcharter website.

Kortom boothuren begint bij Watervakantie.nl

Begin je vaarfeest met het huren van een boot in Holland op Watervakantie.nl

Watervakantie.nl is de site voor het snel en eenvoudig vinden van een boot of vakantiewoning aan het water. Wilt u in Friesland, Amsterdam, Giethoorn of Zeeland, een boot en/of vakantiewoning huren, dan vindt u hier in no time de juiste verhuurder!