Groepsaccommodatie

Vanaf: € 800.00 per midweek

Overzicht

Alles over Groepsaccommodatie

De luxe groepsaccommodatie “Heaskuorre” heeft ruimte voor 20 personen en beschikt over 8 ruime slaapkamers. De accommodatie is direct aan het water gelegen in het prachtige waterrijke Zuid-West Friesland.

U kunt de accommodatie uitbreiden tot 28 personen, door gebruik te maken van beide naastgelegen appartementen. U geniet van uw eigen terras aan het water en ziet de zeilbootjes aan u voorbij gaan. Ervaar alle aanwezige luxe voorzieningen zoals twee keukens, 8 luxe slaapkamers en 4 badkamers. Er kunnen elektrische sloepen en zeilboten gehuurd worden, waardoor u direct vanaf de accommodatie het water op kunt varen. Voor de sloep zijn er meerdere “electric-only” routes beschikbaar en kunt u bijvoorbeeld het pittoreske stadje Hindeloopen of Bolsward bereiken.

De accommodatie is zeer ruim opgezet en heeft een grote leefruimte met zithoeken en twee eettafels. De twee moderne keukens zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien zoals koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Tevens heeft u de beschikking over een wasmachine en een droger.

De accommodatie heeft op de bovenverdieping een zeer ruime eigen recreatieruimte met vele aanwezige spellen. Er is tevens een grote LED TV aanwezig, waarbij u een laptop op aan kunt sluiten.

In naastgelegen ruimte is de mogelijkheid tot het spelen van een potje tafeltennis of een spelletje voetbaltafel.

Vanaf het terras met heerlijke loungesets en parasols heeft u een prachtig uitzicht over het aanliggende water. Het terras is volledig afgeschermd door glazen windschermen, waardoor u zowel heerlijk uit de wind zit en uw kinderen veilig op het terras kunnen spelen. Tevens zijn er nog twee extra terrassen aan het water. Voor de kinderen is er een speelveld waar volop gespeeld kan worden en waar alle ruimte is voor groepsactiviteiten.

Er is voldoende rekening gehouden met minder validen, waardoor we deze groep ook steeds vaker mogen verwelkomen op De Heaskuorre. Wilt u hier meer informatie over neemt u dan svp contact met ons op voor de speciale wensen/eisen.

Alles op een rijtje

Specificaties van de woning

  • Slaapplaatsen 20 personen
  • Soort woning Groepsaccommodatie
  • Wi-fi Ja
  • Toiletten 4
  • Douches 4
  • Huisdieren Niet toegestaan
  • Steiger Ja
Bekijk alle specificaties
Accommodatie
Categorie Groepsaccommodatie
Slaapkamers 8
Slaapplaatsen 20
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Sanitair
Toiletten 4
Douches 4
Bad Nee
Sauna Nee
Voorzieningen
Airco Nee
Berging Nee
Terras Nee
Steiger Ja
Electronica
Wi-Fi Ja
Radio / CD Nee
Televisie Ja
DVD Nee
Keuken
Magnetron Ja
Oven Ja
Vaatwasser Ja
Locatie
Land Nederland
Provincie Friesland
Plaats Gaastmeer
Ook interessant

Alternatieven

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl