De Jister

Vanaf: € 1710.00 per midweek

Overzicht

Alles over De Jister

De Jister 30-78 personen
De Jister is de grootste accommodatie van Pean. Geschikt voor alle leeftijden. Deze is meestal in gebruik voor grotere schoolgroepen, zeilverenigingen en muziekgroepen. Voor feesten en bedrijfsuitjes is het de uitgelezen plek.

De naam Jister staat voor de plek waar vroeger in de weide de koeien bijeen werden gedreven om gemolken te worden. De accommodatie biedt met haar grote verblijfsruimte een ideaal verblijf voor groepen tot 78 personen. Uitbreiding van de ruimte (tot 120 personen) is mogelijk door de Sinnekant (extra zaal en ruim terras) erbij te huren. Blijft u overnachten dan vindt u daarvoor 8 slaapkamers in een apart gebouw, het Bûthús (62 bedden). Extra slaapkamers zijn te huur in het slaapchalet (16 bedden).

Indeling gebouw
De verblijfsruimte heeft meerdere zithoeken, een open haard en een bar met tap.  Er is een muziekinstallatie met usb-aansluiting  en er is een goed gestemde piano aanwezig. De grote professionele keuken is geschikt voor het maken van maaltijden tot ca 120 personen.  Het slaapgedeelte bevindt zich in een ander gebouw het Bûthús. Er zijn 8 slaapkamers met in totaal 62 bedden. Deze zijn alle voorzien van stapelbedden. Het sanitair bevindt zich op de begane grond. Op alle bedden ligt een kussen met ondersloop. Je kunt een onderhoeslaken en kussensloop huren en zelf een slaapzak meenemen. Alternatief is een compleet lakenpakket inclusief dekbed met overtrek huren. Is uw groep groter dan 62 personen, dan kunt u het slaapchalet bijhuren (4 slaapkamers met elk 4 bedden). Het is ook mogelijk een paar eigen tenten of caravans op het terrein bij te plaatsen.

Alles op een rijtje

Specificaties van de woning

  • Slaapplaatsen 78 personen
  • Soort woning Groepsaccommodatie
  • Wi-fi Ja
  • Omgeving Peanster Ee
  • Toiletten 12
  • Douches 6
  • Huisdieren Niet toegestaan
  • Steiger Ja
Bekijk alle specificaties
Accommodatie
Categorie Groepsaccommodatie
Slaapkamers 12
Slaapplaatsen 78
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Sanitair
Toiletten 12
Douches 6
Bad Nee
Sauna Nee
Voorzieningen
Airco Nee
Berging Nee
Terras Ja
Steiger Ja
Electronica
Wi-Fi Ja
Radio / CD Nee
Televisie Nee
DVD Nee
Keuken
Magnetron Ja
Oven Ja
Vaatwasser Ja
Locatie
Land Nederland
Provincie Friesland
Omgeving Peanster Ee
Plaats Nes-Akkrum

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl