Wilhelmina

Vanaf: € 3900.00 per weekend

Overzicht

Alles over Wilhelmina

De klipper Wilhelmina is een prachtige Zeeuwse klipper en werd gebouwd in 1893. Dit uitzonderlijk brede schip zorgde in het verleden voor veel laadvermogen en stabiliteit. Deze historische klipper is 29 meter lang  en het schip kan plaats bieden aan maximaal 26 passagiers tijdens meerdaagse tochten. Voor dagtochten kunnen er 35 passagiers aan boord komen.

INTERIEUR VAN DE WILHELMINA
De Wilhelmina heeft onlangs een complete metamorfose ondergaan: alle hutten en het sanitair zijn vernieuwd evenals het dagverblijf en de kombuis. Het laadruim herbergt nu een gezellig en ruim verblijf voor de gasten met een open, professionele kombuis waar u zich heerlijk op culinaire wijze kunt uitleven. Er is een houtkachel en TV met Digitenne, CD, DVD en iPod-aansluiting. Aan dek geven de 2 masten met de vele zeilen iedereen voldoende te doen. Diegene die het wat rustiger aan wil doen, vindt beschutting in de ruime kuip waar ook een bak- en grillgelegenheid is ingebouwd.

Inventarislijst van de Wilhelmina:
Oven, zonnetent, bijboot, Beamer, CD, DVD, Beamer, iPod-aansluiting, bak en grill gelegenheid aan dek, zwemtrap, centrale verwarming, Houtkachel

Voor weekendgroepen en groepen met Full Service catering zijn de bedden opgemaakt, u hoeft dan geen slaapzak mee te nemen.

VAARGEBIED VAN DE ZEILCHARTER WILHELMINA
De Wilhelmina heeft als vaargebied de Waddenzee en het IJsselmeer, met als thuishaven het prachtige Harlingen. Met name de Waddenzee is een favoriet onder de bemanning. Het gebied is een van de meest dynamische natuurgebieden van Nederland. Met haar wijde uitzichten, zandbanken waar het schip op kan droogvallen en zeehonden is een zeiltocht over de Waddenzee een unieke ervaring. De eigenaresse en schipper van de Wilhelmina, Harriët, heeft ruime ervaring in het varen met passagiers en bezoekt graag met u de mooiste plekjes. Kom aan het roer staan van dit schep en beleeft een prachtige ervaring.  De bemanning van de Wilhelmina heet u van harte welkom aan boord.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 35 personen
  • Categorie Met schipper meer dagen
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 26
  • Vaargebied Friesland
  • Ligplaats Harlingen
  • Lengte 29.00 meter
  • Breedte 6.20 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper meer dagen
Model Klipper
Merk Zeeuwse Klipper
Naam Wilhelmina
Passagiers
Hutten 11
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 26
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Friesland
Ligplaats Harlingen
Sanitair
Toiletten 3
Douches 3
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 29.00
Breedte 6.20
Hoogte 20.00
Kruiphoogte 20.00
Diepgang 1.10
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Ja
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl