Actief

Vanaf: € 2940 per dag

Overzicht

Alles over Actief

Een zeilschip met een verleden. In 1899 werd de Johanna Christina te water gelaten. Het schip voer met vracht over de Hollandse binnenwateren. Eerst zeilend en later met de motor. In 1990 werd het schip omgebouwd tot modern, comfortabel en sportief passagierszeilschip. Haar naam werd gewijzigd in Actief, waardoor zij de herinnering aan een actief verleden in de binnenvaart altijd bij zich draagt.

INTERIEUR VAN DE ACTIEF
Onder het dek bevindt zich een ruime, gezellige zitruimte en een volledig ingericht luxe kombuis met biertap, koelkasten, een horecafornuis met oven, magnetron en koffiezetapparaat (filters zijn aanwezig).
Het prachtige historische zeilschip is van alle gemakken voorzien, wilt u meer informatie wat u allemaal kunt verwachten op de Actief? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

VAARGEBIED DE ACTIEF
Vanaf de thuishaven in Harlingen, Friesland vaart de historische zeilklipper de Actief naar diverse vaargebieden. U kunt genieten van de prachtige natuur op de Waddenzee of het IJsselmeer. Wist u dat de Waddenzee op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat? U kunt ook kiezen voor de Waddeneilanden zoals Terschelling en Vlieland.

Tevens is er het hele seizoen door ruimte voor activiteiten zoals wadlopen en droogvallen. In de zomermaanden zijn er een tal van bijzondere activiteiten in de dit gebied te bezoeken zoals het festival Oeral op Terschelling en de HT sloepenrace. Ideaal voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes, een schoolreis of gewoon even lekker weg. Dit kan in de vorm van een dagtocht, midweek, weekend of een langere zeilvakantie.

De schipper en de matroos willen u graag alles vertellen over het reilen en zeilen op het schip en hopen u binnenkort te mogen begroeten aan boord van de Actief. Tot ziens op de Actief!

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 45 personen
  • Categorie Met schipper meer dagen
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 30
  • Vaargebied Friesland
  • Ligplaats Harlingen
  • Lengte 35.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper meer dagen
Model Klipper
Merk Zeilklipper
Naam Actief
Passagiers
Hutten 12
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 30
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Friesland
Ligplaats Harlingen
Sanitair
Toiletten 3
Douches 3
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 35.00
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Ja
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl