Whispering Angel

Vanaf: € 795.00 per maand

Overzicht

Alles over Whispering Angel

U sluit een all-in jaarcontract af tegen een voordelig maandtarief. Alle kosten zijn dus inbegrepen: het gebruik van uw “eigen” jacht, liggeld, verzekering, onderhoud, schoonmaak en brandstof bij lokaal gebruik. Financiële tegenvallers brengen wij niet apart in rekening. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

In 2012 is de Oceanis 45 uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze European Yacht of the Year verkiezing. Een schitterend zeiljacht, ze is volledig in balans, voldoet aan elke behoefte en straalt een comfortabele sfeer uit. De Oceanis 45 is een trendsetter voor toekomstige zeiljachten met haar rompontwerp en vele andere innovaties. De toepassing van de grootschoot beugel in combinatie met de naar achteren geplaatste mast zorgt voor een uitgebalanceerd zeilplan en een optimale zeilervaring in deze klasse.

Terras aan het water

De nieuwe Finot-Conq ontwerpen bieden een goede zeewaardigheid en veel luxe. De beschermde kuip ontpopt zich onder anker tot een waar terras aan het water. Het grote zwemplatform maakt in uitgeklapte stand de toch al riante kuip nog groter. Vanaf uw eigen privé terras duikt u zo de helder blauwe Griekse wateren in. De kajuit op de Oceanis 45 voelt in onze eigenaarsuitvoering door de ruimte en de lichtinval aan als een luxe appartement. In de voorste hut bevindt zich de master bedroom waarin een groot 2-persoons bed staat met zij instap.

Zeilen in Griekenland

Het klimaat in Athene en omgeving is gedurende 9 maanden per jaar uitstekend: met gemiddelde maximum temperaturen vanaf 16 graden in maart oplopend naar ruim 30 graden in augustus en weer terug naar 18 graden in november. Zeilen in Griekenland is geweldig: honderden eilanden, grote en kleine haventjes met gezellige restaurantjes en duizenden baaien met helder en schoon zeewater. De temperaturen van een doorsnee Hollandse zomer vindt je hier al vroeg in het voorjaar tot midden juni of van september tot eind november. De zon schijnt het grootste deel van de dag.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 6 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 6
  • Vaargebied Athene
  • Ligplaats Athene
  • Lengte 13.50 meter
  • Breedte 4.50 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Beneteau
Merk Beneteau
Naam Whispering Angel
Passagiers
Hutten 3
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 6
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Griekenland
Vaargebied Athene
Ligplaats Athene
Sanitair
Toiletten 2
Douches 2
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 13.50
Breedte 4.50
Hoogte 15.00
Kruiphoogte 15.00
Diepgang 2.27
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Wi-Fi Nee
Motortype 54 PK
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Wat zeggen anderen

Recensies

Schrijf de eerste recensie over Whispering Angel
Schrijf je eigen recensie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.