Wato 490

Vanaf: € 140 per dag

Overzicht

Alles over Wato 490

Wilt u comfortabel en luxe uit varen? Dan kunt u bij ons bedrijf in Friesland Sloepverhuur bootverhuur Wester watersport er voor kiezen een sloep te huren. De comfortabele Wato 490 sloep is geschikt voor 6 personen. Bij veranderlijk weer is de deze gedeeltelijk te overkappen. De comfortabele Wato 490 sloep is uitermate geschikt voor jonge gezinnen en voor mensen op leeftijd. Ze bieden ruimte voor een gezelschap tot en met maximaal zes personen. De sloep heeft een ruime kuip waar u heerlijk van Nationaal Park De Alde Feanen kunt genieten.

De sloep voor verhuur is gebouwd van polyester. Is 4.90 meter lang en 1,50 meter breed. De Wato 490 sloep is uitgevoerd met een Yamaha twee cilinder 8 pk viertakt benzine buitenboord motor. Het verbruik van deze motor ligt op ongeveer 1 liter per uur wanneer men rustig vaart. Ook is er een 12 volt aansluiting aanwezig voor de koelbox. De sloep is stabiel, koersvast, gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Ook voor diegene met weinig of geen ervaring op het water. Een fijne boot voor lange dagtochten in Friesland. Op-en-neer naar Grou, Drachten, Leeuwarden of zelfs Sneek ligt binnen de mogelijkheden.

Gasten die ons een luxe sloep huren krijgen een waterkaart mee van de omgeving. De omgeving van Eernewoude, Earnewald, nationaal park De Oude Venen of “De Alde Feanen”. Een uitgebreide waterkaart Friesland, Fryslan kunt u in onze watersportshop kopen.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 6 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Friesland
  • Ligplaats Eernewoude
  • Lengte 4.90 meter
  • Breedte 1.50 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Sloep
Merk Wato
Naam Wato 490
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Friesland
Ligplaats Eernewoude
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 4.90
Breedte 1.50
Diepgang 0.50
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 8 PK
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl