Waterspoor 707

Vanaf: € 50.00 per uur

Botenverhuur Dieper-Zicht

Julianalaan 44
2159 LC Kaag

Overzicht

Alles over Waterspoor 707

De Waterspoor 707 sloepen zijn voorzien van een 12 volt aansluiting, kap, stuur, kussens, zwemtrap, ingebouwde diesel motor, koelbox en een ingebouwde hightech radio/mediaspeler, met bluetooth mogelijkheid, voor I-phone, I-pod , I-Pad , telefoon of MP3 speler ,luxe zachte kussen set, luxe vloerbedekking.Wij werken uitsluitend met A merken,zowel boot als motoren.Hierdoor huurt u bij ons sloepen met uiterst stille diesel motoren.Kortom heerlijk rustig genieten in een luxe sloep.

Lounge sloepen (geen vaarbewijs nodig) met een zeer elegante uitstraling voor max. 10 personen (in overleg tot 12 personen honden niet toegestaan).De Waterspoor 707 combineert de elegantie van een klassieke sloep met de nieuwste maatstaven op gebied van design.

Onze nieuwe mediaspeler van het merk Infiity kent ongekende aansluit mogelijkheden met oa de mogelijkheid om via Bluetooth muziek te streamen vanaf je favoriete mediaspeler. Muziek spelen van je iPhone, iPad, iPod of elke andere mediaspeler uitgerust met bluetooth (inclusief AUX en een USB ingang).De sloepen hebben 4 luidsprekers ingebouwd van het merk Clarion: Maximum vermogen 100 W, RMS Vermogen 50 W en een ingebouwde Woofer

De sloepen hebben een ruime rondzit en een heerlijk zwemplateau. Er is voldoende zitruimte onder de kap en in de voorpunt onder de kap is de ruimte hoog genoeg om relaxed te zitten. De kap kan neergeklapt worden of omhoog gelaten kan de kap open geritst worden om beschutting te geven tegen de zon. Tijdens het varen kunt u zowel staand als zittend onder de kap doorkijken en door de verlaagde voorpunt van de boot heeft u prima zicht op het water zodat u heerlijk relaxed kunt varen.

U heeft geen vaarbewijs nodig. U krijgt diverse uitgebreide vaarroute`s mee bij de boothuur.

Voor de zon en of lounge lief hebbers kunt u een extra loungebed bijhuren. Zo maakt u van de rondzit een ruim lounge bed. Bij minder weer kunt u hier heerlijk relaxed op zitten en genieten van de dag.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 10 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Kagerplassen
  • Ligplaats Kaag
  • Lengte 7.07 meter
  • Breedte 2.50 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Sloep
Merk Waterspoor
Naam Waterspoor 707
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Kagerplassen
Ligplaats Kaag
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 7.07
Breedte 2.50
Hoogte 0.50
Kruiphoogte 0.50
Diepgang 0.50
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl