Wiidvlet

Vanaf: € 745.00 per week

Yachtcharter Sytze Heegstra

Hoofdstraat 66a
9003 LL Wartena

Overzicht

Alles over Wiidvlet

De eigenzinnige Wiidvlet is een modern ogende, overnaadse vlet met een klassieke uitstraling. Door deze overnaadse bouwwijze ontstaat een extra sterke romp. De naden zijn dubbel gelast en de plaatdikte van de romp is 5 mm. Hierdoor is het een zeer solide vlet.

Door onze uitgekiende bouwwijze en constructie door jarenlage ervaring is een stabiele vlet met een zeer goed vaargedrag en met veel binnen ruimte ontstaan. Het is een wendbaar en zeer goed manoeuvreerbaar jacht met een goede koersstabiliteit. Hiervoor staat de langlopende voorgevormde dooskiel garant.

De opbouw is robuust en sterk door de dubbele dakconstructie en praktisch met goed zicht rondom. Mede door de brede gangboorden met doorlopend boeisel, fraaie kabelaring met leguaan en roestvrijstalen reling rondom oogt de vlet stoer. De ruime kuip is afgewerkt met teak op de royale U-vormige bank en kuipvloer. In de kuip treft u veel bergruimte aan; zowel onder de gangboorden, in de banken, als onder de kuipvloer.

Mede door de uitgekiende bouw treft u in de voorplecht een ruime eigenaars hut aan. Hier vindt u kastruimte aan beide zijden van de vrijstaande royale dubbele kooi.

De kombuis is uitgerust met een zeer ruime pantry welke van alle gemakken is voorzien. Om het comfort te verhogen zijn er twee natte cellen gerealiseerd, een ruime douche en een apart toilet.

De salon is fraai en praktisch ingedeeld met goed zicht rondom. Het mooi afgewerkte interieur met veel massief en de warme kleuren van het mahonie maakt het een vlet van uitzonderlijke klasse.

Deze stoere en eigentijdse vlet wordt standaard uitermate compleet afgeleverd. De Wiidvlet kan eventueel ook geheel custom-build afgeleverd worden. Tegen meerprijs behoren verschillende opties tot de mogelijkheden. In plaats van bijvoorbeeld een dubbele kooi in de voorplecht zijn 2 enkele kooien in V-vorm een mogelijkheid. Mocht u de voorkeur geven aan een betimmering van teak of essen dan is ook dit zeker bespreekbaar.

Custombuild evenals standaard is de moderne en eigenzinnige Wiidvlet een ware blikvanger. Zij zal u met veel plezier en veiligheid over zowel binnen- als buitenwater brengen.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 6 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 6
  • Vaargebied Friesland
  • Ligplaats Wartena
  • Lengte 10.30 meter
  • Breedte 3.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Vlet
Merk Motorvlet
Naam Wiidvlet
Passagiers
Hutten 2
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 6
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Friesland
Ligplaats Wartena
Sanitair
Toiletten 1
Douches 1
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 10.30
Breedte 3.00
Hoogte 2.50
Kruiphoogte 2.50
Diepgang 0.95
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 80 PK
Schroef Boegschroef
Stuur 2e stuurstand
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl