Kamer

Vanaf: € 41.25 per persoon

Wartena Hoeve Bed & Breakfast

Oosterburen 8
9003 LN Wartena

Overzicht

Alles over Kamer

Onze gastenkamers zijn ruim en comfortabel. Alle kamers hebben een eigen badkamer met op de vloer mintgroene Portugese tegels. Op iedere kamer is een waterkoker aanwezig om zelf een kopje thee of koffie te maken. De (boxspring)bedden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Desgewenst kunnen de bedden een stukje uit elkaar geschoven worden.

In twee kamers is een bedstee gerealiseerd: in de ene kamer is dat een zgn. stapelbedstee, die ook geschikt is voor volwassenen. In de andere kamer is dat een kinderbedstee, geschikt voor één a twee kleine kinderen (tot ong. 10 jaar). Ook is in die kamer een kinderledikantje aanwezig voor kinderen tot een jaar of twee.

Hoewel iedere kamer een eigen indeling en kleurstelling heeft (in sprekende moderne kleuren), is de sfeer van de kamers identiek: moderne vormgeving in een authentieke setting dankzij de bewaard gebleven houten binten uit vroeger tijden. De ramen zijn voorzien van horren.

Op de begane grond is een kamer die ook geschikt is voor mindervaliden: extra brede deurkozijnen en een ruime badkamer. Op aanvraag zijn wandsteunen en een douchestoel beschikbaar.

In onze ontbijtruimte op de begane grond staat ’s ochtends een rijk gesorteerde buffettafel klaar met onder meer warme broodjes, streekprodukten, yoghurt, fruit, eieren en dergelijke. Alle produkten van dierlijke oorsprong zijn biologisch. Uiteraard serveren we hierbij een goede kop koffie of thee. Tip voor mooie zomerochtenden: lekker buiten ontbijten op het terras!

Alles op een rijtje

Specificaties van de woning

  • Slaapplaatsen 2 personen
  • Soort woning Bed and Breakfast
  • Wi-fi Nee
  • Toiletten 1
  • Douches 1
  • Huisdieren In overleg
  • Steiger Ja
Bekijk alle specificaties
Accommodatie
Categorie Bed and Breakfast
Slaapkamers 1
Slaapplaatsen 2
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren In overleg
Sanitair
Toiletten 1
Douches 1
Bad Nee
Sauna Nee
Voorzieningen
Airco Nee
Berging Nee
Terras Nee
Steiger Ja
Electronica
Wi-Fi Nee
Radio / CD Nee
Televisie Nee
DVD Nee
Keuken
Magnetron Nee
Oven Nee
Vaatwasser Nee
Locatie
Land Nederland
Provincie Friesland
Plaats Wartena

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl