Overzicht

Alles over Radboud

De zeer ruime Radboud nodigt u uit voor een luxueuze zeilcruise. De 55 m lange driemastklipper Radboud behoort tot de meest luxe en grootste zeilschepen van de hele Nederlandse vloot. Aan boord zijn er bedden voor in totaal 48 gasten in de 18 comfortabele hutten met elke een eigen douche en toilet. Het schip is te huur voor een vaste prijs voor het gehele schip in de weekenden en weken maar het is ook mogelijk voor een kleinere groep gebruik te maken van het schip gedurende de midweken. Daarbij kunt u zelf uw comfort en luxe niveau bepalen: is uw groep wat kleiner dan kunt u over een deel van de hutten beschikken tegen een lagere prijs. (klik hier voor prijzen 2019 en klik hier voor prijzen 2020)

Tijdens dagtochten kunnen tot 60 gasten dit ‘ruimtewonder op zee’ ervaren. Twee salons bieden de gasten vele mogelijkheden zich te vermaken.

Sinds Juni 2018 zijn Chris en Grete Prins de trotse eigenaar van de Radboud. Als jong ondernemersechtpaar met 2 kleine dochters hebben zij al ruime ervaring met hun eerste schip, de Klipper Welvaart die sinds 2010 in hun bezit is. Zeilervaring en professionele omgang met de gasten hebben zij dus al langere tijd in hun vingers. Met de overname van de Radboud verbreden zij hun bedrijf. Op de Radboud kunnen de gasten ondanks de grootte van het schip zowel actief als relaxed zeilen. Zo is het ook mogelijk dat een deel van de gasten meehelpt deze grote zeiler tot haar volle pracht te brengen. Dat biedt de gasten variatie in het gebruik van het schip. Zowel families, vriendengroepen als beroepsmatige groepen kunnen goed uit de voeten op de Radboud.  In de grote, apart gesitueerde keuken aan boord kunt u zelf koken maar u kunt zich ook laten verwennen met een perfecte catering die door de scheepskok verzorgd wordt. De driemastklipper Radboud en de familie Prins heten u van harte welkom aan boord!

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 60 personen
  • Categorie Met schipper meer dagen
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 48
  • Vaargebied IJsselmeer
  • Ligplaats Enkhuizen
  • Lengte 55.00 meter
  • Breedte 7.55 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper meer dagen
Model Klipper
Merk Driemast klipper
Naam Radboud
Passagiers
Hutten 18
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 48
Huisdieren In overleg
Locatie
Land Nederland
Vaargebied IJsselmeer
Ligplaats Enkhuizen
Sanitair
Toiletten 19
Douches 18
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 55.00
Breedte 7.55
Diepgang 1.50
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 360 PK
Schroef Boegschroef
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl