Lutgerdina

Vanaf: € 913 per week

rolstoeltoegankelijk en zorg
Lutgerdina
Overzicht

Alles over Lutgerdina

Vanaf het moment dat je aan boord komt van onze tweemastklipper Lutgerdina, laat je een week lang alle dagelijkse beslommeringen achter je. Met deze prachtige klipper kiezen we het ruime sop. Heerlijk zeilen, droogvallen op het Wad, gezellige haventjes bezoeken, midden op het water voor anker om van de sterrenhemel te genieten, nachtzeilen: het kan allemaal!

We organiseren ook ieder jaar een open dag op de tweemastklipper Lutgerdina. Een mooie gelegenheid om eens te kijken hoe en waar SailWise haar watersportactiviteiten aanbiedt en de sfeer te proeven. Naast een rondleiding op de Lutgerdina word je uitvoerig geïnformeerd over de watersportmogelijkheden.
Tweemastklipper Lutgerdina is volledig aangepast
De Lutgerdina is een volledig aangepaste klipper, waardoor je actief deelneemt aan het zeilen. Ook ben je samen met de groep verantwoordelijk voor het reilen en zeilen aan boord, waarbij je zoveel mogelijk zelfstandig doet. Daarbij staat gezelligheid voorop. Uiteraard zijn er goed opgeleide bemanningsleden aan boord die je de fijne kneepjes van het zeilen leren. Ook gaan er ervaren vrijwilligers mee die je waar nodig kunnen ondersteunen.
Inschrijven voor tweemastklipper Lutgerdina

Je kunt alleen, met familie of met vrienden gemakkelijk online een vakantie inschrijven op onze klipper Lutgerdina. We bieden zeilvakanties voor mensen met een lichamelijke of zintuiglijke beperking, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en mensen met een verstandelijke beperking. Aan boord is indien nodig begeleiding bij de dagelijkse verzorging en verpleegkundige verzorging. Je kunt je ook inschrijven voor speciale reizen, zoals een 40+ week, de jongerenweek of de Beurtveer. Kijk in het reisoverzicht of klik op de button. Schrijf je in’ voor de beschikbare data om je vakantie online te boeken.

De tweemastklipper Lutgerdina is bij uitstek geschikt voor groepen, omdat het beschikt over slaaphutten en een ruime keuken. Tijdens meerdaagse reizen en dagtochten kunnen er maximaal twintig gasten mee met de Lutgerdina. Afhankelijk van jullie wensen en doelen kun je in overleg meerdaagse arrangementen samenstellen.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 13 personen
  • Categorie Met schipper meer dagen
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 13
  • Vaargebied Noord Holland
  • Ligplaats Enkhuizen
  • Lengte 34.00 meter
  • Breedte 4.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper meer dagen
Model Klipper
Merk Tweemast klipper
Naam Lutgerdina
Passagiers
Hutten 7
Rolstoeltoegang Ja
Slaapplaatsen 13
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Noord Holland
Ligplaats Enkhuizen
Sanitair
Toiletten 4
Douches 4
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 34.00
Breedte 4.00
Diepgang 2.00
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl