Overzicht

Alles over La Bohème

Het schip werd in 1876 gebouwd om snel tegenstrooms de rivier op te kunnen zeilen. Na de grondige verbouwing werd een passende naam aan dit unieke en sfeervolle zeilschip gegeven: La Bohème. Zodra u aan boord stapt, zult u merken dat de eigenaren veel aandacht hebben besteed aan het comfort, afwerking en aan de zeileigenschappen van het schip. Juist vanwege de vorm en grootte van de La Bohème zult u zich ten alle tijden op u gemak voelen. Het is daarom ook uitermate geschikt voor jong en oud. De stevenaak ‘La Bohème’ is een luxe klassieker, die van alle hedendaagse gemakken is voorzien.

Het schip heeft een prachtig dagverblijf met uitgebreide open keuken, voorzien van vaatwasser, grote koelkast, vriezer en tapinstallatie. De zeer compleet ingerichte hutten met warm en koud stromend water bieden benedendeks alle comfort.

Aan dek biedt de riante zitkuip van teakhout, de zachte zitkussens en warme fleecedekens u alle comfort, om ontspannen uw gezellige zeiltocht te genieten.

In het kader van de “groene” gedachte en het milieuvriendelijk reizen is er ook enige aandacht besteed aan alternatieve energiebronnen. De La Bohème is inmiddels voorzien van zonnepanelen en door het gehele schip is led verlichting aangebracht.

Als de trossen zijn losgegooid, begint een unieke ervaring op dit geweldige zeilschip. Leon van der Loo, die meer dan 30 jaar ervaring als schipper en eigenaar heeft, verstaat niet alleen de kunst van het zeilen, maar is tijdens uw zeilvakantie vooral uw vriendelijke gastheer. Met zijn rustige karakter en groot vermogen om te luisteren, creëert hij een sfeer waarin u zich snel thuis zult voelen.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 25 personen
  • Categorie Met schipper meer dagen
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 16
  • Vaargebied IJsselmeer, Waddenzee, Friese meren
  • Ligplaats Enkhuizen
  • Lengte 28.00 meter
  • Breedte 5.80 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper meer dagen
Model Stevenaak
Merk Stevenaak
Naam La Bohème
Passagiers
Hutten 8
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 16
Huisdieren In overleg
Locatie
Land Nederland
Vaargebied IJsselmeer, Waddenzee, Friese meren
Ligplaats Enkhuizen
Sanitair
Toiletten 4
Douches 3
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 28.00
Breedte 5.80
Hoogte 26.00
Kruiphoogte 26.00
Diepgang 1.05
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Ja
Motortype Onbekend
Schroef Boegschroef
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl