De Vrijheid

Vanaf: € 2390.00 per dag

Overzicht

Alles over De Vrijheid

Zeilschip Vrijheid
Stap aan boord van de Vrijheid en vaar mee naar het IJsselmeer, het Markermeer of ga zeehonden spotten op de Waddenzee. De schipper is erg bekend op het Wad en weet de mooie plekjes te vinden. Door haar imposante verschijning is de 44 meter lange topzeilschoener De Vrijheid een blikvanger in elke haven. Het schip is bijzonder geschikt voor dagtochten, een weekendje weg of meerdaagse tochten met grote groepen. U kunt actief meezeilen, maar ook heerlijk ontspannen en genieten van het uitzicht in de ruime zithoek op het achterdek. U moet niets! Het schip heet ten slotte niet voor niets de Vrijheid.

Ontspannen in het dekhuis of de lounge
Tijdens de vaartocht kunt u meehelpen met het hijsen van de zeilen of plaatsnemen achter het roer. Op een groot schip als de Vrijheid – 44 meter lang en ruim 500m2 zeiloppervlak – is er aan dek altijd wel iets te doen. Wilt u liever ontspannen? Ook dat is mogelijk in de ruime zithoek aan dek. Zelfs bij minder goed weer zit u hier droog onder een dektent. U kunt ook plaatsnemen in de oude stuurhut, die is ingericht als een gezellige loungeruimte. En het knusse dekhuis, met een ruime zithoek, bar, biertap en openslaande deuren naar het dek, is ook een aanrader! Het is een plek waar gefeest kan worden, maar u kunt er ook behaaglijk een boek lezen, rondneuzen in de boordbibliotheek, spelletjes of gitaar spelen of gewoon bijkletsen met uw reisgenoten, terwijl u via de patrijspoorten uitkijkt over het water.

Veel zitruimte in het dagverblijf
Ook benedendeks geniet u volop van uw verblijf aan boord van de Vrijheid. Daar bevindt zich het ruime en gezellig dagverblijf met een gezellig haardvuur en een open keuken. Het warme mahoniehouten interieur en de nautische inrichting creëren een aangename en maritieme sfeer.

Overnachten aan boord van de Vrijheid
Naast het dagverblijf en de keuken bevinden zich benedendeks 9 stijlvolle hutten: 2 vijfpersoons hutten, 5 vierpersoons hutten en 2 tweepersoons hutten, met 6 douches en wc’s. Alle bedden zijn twee meter of langer. Alle hutten beschikken over centrale verwarming en koud en warm stromend water. Eén hut is wel heel bijzonder door haar ruime opzet, zithoek, hemeldouche en wc. Het is een extra luxe en ruime hut voor vier personen (deze is ook om te bouwen naar een gezellige 2 persoons hut met als indelingskeuze 1 x tweepersoonsbed of 2 enkele bedden).
Deze ombouwmogelijkheid geldt ook voor 2 andere hutten.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 60 personen
  • Categorie Met schipper meer dagen
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 34
  • Vaargebied Noord Holland
  • Ligplaats Enkhuizen
  • Lengte 44.00 meter
  • Breedte 8.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper meer dagen
Model Topzeilschoener
Merk Topzeilschoener
Naam De Vrijheid
Passagiers
Hutten 9
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 34
Huisdieren In overleg
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Noord Holland
Ligplaats Enkhuizen
Sanitair
Toiletten 6
Douches 6
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Ja
Afmetingen
Lengte 44.00
Breedte 8.00
Diepgang 2.10
Stahoogte 2.50
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 210 PK
Schroef Boegschroef
Stuur Buiten
Droogvallen Ja
Airco Nee
Open kuip Nee
Ook interessant

Alternatieven

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl