Woonwagen Buitenleven

Vanaf: € 50.00 per dag

Rufus aan het water

Bloksleat 8
8512 AA Broek

Overzicht

Alles over Woonwagen Buitenleven

Zoek je met je geliefde een romantisch plekje voor de nacht? Of wil je met de kinderen een bijzondere vakantie? Rufus beschikt over twee sfeervol ingerichte woonwagens. Woonwagen Buitenleven heeft een tweepersoons bed en een stapelbed voor 2 kinderen tot 14 jaar. Oudere kinderen kunnen een tentje opzetten naast de woonwagen. Een leuke plek om voor het eerst te kamperen, zo veilig naast de woonwagen! Onze andere woonwagen ‘Romantisch’ is een tweepersoons ruimte met dezelfde faciliteiten.

De woonwagens staan op leuke plekjes op onze minicamping met uitzicht over het water. Bij de woonwagen is een overdekt terras met meubilair. Op de camping staan picknickbanken in de buurt waar je ook gebruik van kunt maken.

Indeling woonwagens:  Als je binnenkomt in woonwagen buitenleven heb je rechtdoor een klein keukentje. Aan de rechterkant is het tweepersoons bed en aan de linkerkant heb je een tafelt met twee stoelen en het stapelbed voor de kinderen. Boven het grote bed hangt een klamboe. Er is een elektrische kachel voor frisse avonden en een elektrische koelbox.

Inventaris keuken:  kookplaat met twee pitten, elektrische koelbox, waterkoker, wasbak met koud stromend water. Complete inventaris: bestek, borden, mokken, schalen, thermoskan etc. Er kan op bescheiden wijze gekookt worden.  Zelf meenemen: afwasmiddel, thee- en handdoeken en vaatdoeken.  Wel aanwezig: bezem, handveger en blik, emmer.

Sanitaire voorzieningen zijn niet aanwezig in de woonwagens. Deze zijn te vinden in het havengebouw op ongeveer 60 meter lopen.

Alles op een rijtje

Specificaties van de woning

  • Slaapplaatsen 4 personen
  • Soort woning Caravan
  • Wi-fi Ja
  • Huisdieren Niet toegestaan
  • Steiger Ja
Bekijk alle specificaties
Accommodatie
Categorie Caravan
Slaapplaatsen 4
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Sanitair
Bad Nee
Sauna Nee
Voorzieningen
Airco Nee
Berging Nee
Terras Ja
Steiger Ja
Electronica
Wi-Fi Ja
Radio / CD Nee
Televisie Nee
DVD Nee
Keuken
Magnetron Nee
Oven Nee
Vaatwasser Nee
Locatie
Land Nederland
Provincie Friesland
Plaats Broek

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl