Trekkershut

Vanaf: € 55.00 per dag

Overzicht

Alles over Trekkershut

Heeg is een gezellig dorp met diverse restaurants en winkels. Een prima uitvalsbasis voor dagtochtjes naar bijvoorbeeld Sneek, Workum, Stavoren, Woudsend, Sloten en Langweer. Overnachten kan bij ons in de passantenhaven in een tentje, of in een van onze trekkershutten voor wie graag in een huisje overnacht.

We hebben twee trekkershutten. De één is ingericht voor 4 personen en de andere voor 2 (+1) personen. De hutten staan direct aan het water. Uw verblijf kan goed gecombineerd worden met een dagje varen in één van onze elektrische sloepen of zeilboten. Ook wandelaars, fietsers en andere buitensporters zijn bij ons van harte welkom.

In de 4-persoons trekkershut staan twee stapelbedden met matrassen, een eettafel met vier stoelen en een eenvoudig keukenblok voorzien van waterkoker. De 2-persoons trekkershut is identiek ingericht, met als verschil een twee-persoons bed (kunnen uit elkaar). U kunt bij ons aanvullend een campingset huren met keukengerei en een eenvoudig kooktoestel. Voor elke trekkershut staat een picknicktafel. Een *linnengoedpakket is tevens bij te huren.

Stromend water, douche en toilet vindt u in de toiletgebouwen aan weerszijden van de haven. Via een overkapping is het toiletgebouw altijd droog te bereiken. Bij de receptie staan een koelkast en vriezer voor algemeen gebruik.

Alles op een rijtje

Specificaties van de woning

  • Slaapplaatsen 2 personen
  • Soort woning Trekkershut
  • Wi-fi Nee
  • Huisdieren Niet toegestaan
  • Steiger Ja
Bekijk alle specificaties
Accommodatie
Categorie Trekkershut
Slaapplaatsen 2
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Sanitair
Bad Nee
Sauna Nee
Voorzieningen
Airco Nee
Berging Nee
Terras Nee
Steiger Ja
Electronica
Wi-Fi Nee
Radio / CD Nee
Televisie Nee
DVD Nee
Keuken
Magnetron Nee
Oven Nee
Vaatwasser Nee
Locatie
Land Nederland
Provincie Friesland
Plaats Heeg

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl