Kampeervlot

Vanaf: € 90.00 per dag

Jachthaven Marnemoende

Noord-IJsseldijk 107B
3402 PG IJsselstein

Overzicht

Alles over Kampeervlot

Marnemoende is een van de drie plaatsen in Nederland en België waar kampeervlotten liggen. Het is een uniek concept waarbij een aantal dagen  op een drijvend vlot in de daarop geplaatste een houten tent overnacht wordt.  In een bijzondere natuurlijke omgeving, achter in de plas,  alleen te bereiken met een Canadese kano. De kampeerspullen worden verstrekt bij afvaart, zelf met met de  kano naar het vlot gebracht, en aan het eind van verblijf neem je alle spullen weer mee terug. Er zijn geen voorzieningen op het vlot. Wel kun je gebruik maken van het uitgebreide sanitair van de jachthaven. Wij zijn franchise ondernemer voor de kampeervlotten bij Kampeervlot.nl of Campingraft.com. Daar vindt de boeking plaats.

Het is mogelijk de kampeervlot per nacht te boeken. Maar kom je 2 nachten dan kun je bijvoorbeeld, op de tussenliggende dag met je kano naar IJsselstein varen en een bijzondere rondvaart door de stadsgracht maken van ons historische stadje.  Een leuke en onverwachte ervaring.

’s Morgens wakker gemaakt worden door de watervogels, dan je tent openritsen en een duik in het water nemen. vervolgens kano je naar het sanitair van de jachthaven voor een lekkere warme douche. Daarna haal je de bestelde broodjes op in het havenkantoor , kano je terug om op het voor of achter terras (afhankelijk van wind en zonstand) lekker te ontbijten. Dat zijn de momenten die er toe doen.

Alles op een rijtje

Specificaties van de woning

  • Slaapplaatsen 4 personen
  • Soort woning Vlot
  • Wi-fi Nee
  • Huisdieren Niet toegestaan
  • Steiger Ja
Bekijk alle specificaties
Accommodatie
Categorie Vlot
Slaapplaatsen 4
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Sanitair
Bad Nee
Sauna Nee
Voorzieningen
Airco Nee
Berging Nee
Terras Nee
Steiger Ja
Electronica
Wi-Fi Nee
Radio / CD Nee
Televisie Nee
DVD Nee
Keuken
Magnetron Nee
Oven Nee
Vaatwasser Nee
Locatie
Land Nederland
Provincie Utrecht
Plaats IJsselstein

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl