John en Yoko Suite

Vanaf: € 65.00 per dag

The Garden of Edam

Spuistraat 8
1135 AW Edam

Overzicht

Alles over John en Yoko Suite

Wij hebben op de bovenverdieping 2 kamers voor je ter beschikking, ook als je slechts met 1 of 2 personen komt mag je van die 2 kamers gebruik maken, uiteraard met je eigen douche, toilet en ligbad, de ene kamer noemen we voor het gemak de John & Yokosuite, per slot van rekening heeft John hier ooit geslapen! Dit is een romantische kamer met een heeeeeeel groot tweepersoons bed en met een televisietje op de kamer en dvd speler en nog aardig wat boeken ook, die je zittend in de leunstoel of liggend op bed zou kunnen lezen.

De andere kamer (de Paul McCartney kamer) is een kleinere, knusse kamer met twee houten eenpersoonsbedden, als hier slechts één persoon slaapt wordt het ene bed onder het andere geschoven. Deze kamer is ook zeer geschikt voor kinderen. Er staat een kast met daarin veel knuffels voor de kleintjes (al dan niet volwassen ;-), want kind blijven we immers altijd 🙂 In deze kamer staat ook een bureautje (met stoel), waaraan je een liefdesbrief zou kunnen schrijven of je vakantie-memoires.

De badkamer ligt ook op deze verdieping en heeft een toilet, ligbad en regendouche, want het kan beter binnen onder de douche regenen dan buiten vinden wij.

De derde kamer, die op deze verdieping  ligt (de Ringoroom) gebruiken we voor onszelf, maar in geval van nood kan je ook hier vertoeven. We noemen deze kamer ook wel “between the books”, want hier lig je in het tweepersoonsbed niet alleen tussen de lakens, maar ook tussen de bladzijden, want het bed is in de boekenkast gebouwd, een soort bedstee dus, of moet ik zeggen boekstee of bookstay ;-)?

Alles op een rijtje

Specificaties van de woning

  • Slaapplaatsen 2 personen
  • Soort woning Bed and Breakfast
  • Wi-fi Nee
  • Toiletten 1
  • Douches 1
  • Huisdieren Niet toegestaan
  • Steiger Ja
Bekijk alle specificaties
Accommodatie
Categorie Bed and Breakfast
Slaapkamers 1
Slaapplaatsen 2
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Sanitair
Toiletten 1
Douches 1
Bad Ja
Sauna Nee
Voorzieningen
Airco Nee
Berging Nee
Terras Nee
Steiger Ja
Electronica
Wi-Fi Nee
Radio / CD Nee
Televisie Ja
DVD Ja
Keuken
Magnetron Nee
Oven Nee
Vaatwasser Nee
Locatie
Land Nederland
Provincie Noord holland
Plaats Edam

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl