Het Molenhuis

Vanaf: € 450.00 per dag

Overzicht

Alles over Het Molenhuis

De accommodatie heeft de naam ‘Het Molenhuis’ en heeft zijn naam te danken aan, je raadt het al, de houtzaagmolen die op het terrein staat. Het Molenhuis zelf is, net als de molen, een rijksmonument. Het bestaat uit het Jurjunshuis, dit was vroeger het heerenhuis waar de eigenaren van de molen sliepen. Het andere gedeelte heet het Jelleshuis, hier sliepen vroeger de arbeiders van de molen. Vrijwel het hele gebouw is van hout, wat zorgt voor een authentieke en huiselijke sfeer. Met verschillende grote eetzalen en vele slaapkamers biedt Het Molenhuis ruimte voor meer dan honderd cursisten, iedere week weer. Hoewel het gebouw zelf al erg lang bestaat, zijn de faciliteiten in het pand up-to-date. Zo kan iedereen na het zeilen lekker douchen en chillen. Kortom, een week lang slapen in een authentieke, monumentaal pand om nooit meer te vergeten.

Het Molenhuis heeft drie grote eetzalen die bak één, bak twee en bak drie worden genoemd. Met deze drie eetzalen zorgen wij ervoor dat de leeftijdsgroepen gescheiden kunnen eten. Zo zit je als zevenjarige niet aan tafel met een zestienjarige en andersom. Elke eetzaal heeft zijn eigen look & feel en daardoor heb je het gevoel dat je op je met jouw leeftijdsgroep echt je eigen plek hebt op de molen.

Er kan gebruik worden gemaakt van 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 10 persoons slaapkamers. Zodoende kunnen wij altijd een kamerindeling maken op basis van geslacht, leeftijd en persoonlijke voorkeur. Dus ongeacht de samenstelling van jouw vriendengroep, er is altijd plek voor jullie op onze zeilschool.

Ook zijn er voldoende douches en toiletten in elk gedeelte van de accommodatie. Sommige kamers hebben zelfs een eigen toilet of douche. Zo hoef je ‘s nachts niet op avontuur om een wc te vinden en kun je na het zeilen lekker douchen.

 

Alles op een rijtje

Specificaties van de woning

  • Slaapplaatsen 30 personen
  • Soort woning Groepsaccommodatie
  • Wi-fi Ja
  • Toiletten 6
  • Douches 4
  • Huisdieren Niet toegestaan
  • Steiger Ja
Bekijk alle specificaties
Accommodatie
Categorie Groepsaccommodatie
Slaapkamers 10
Slaapplaatsen 30
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Sanitair
Toiletten 6
Douches 4
Bad Nee
Sauna Nee
Voorzieningen
Airco Nee
Berging Nee
Terras Ja
Steiger Ja
Electronica
Wi-Fi Ja
Radio / CD Nee
Televisie Ja
DVD Nee
Keuken
Magnetron Ja
Oven Nee
Vaatwasser Nee
Locatie
Land Nederland
Provincie Friesland
Plaats Woudsend
Ook interessant

Alternatieven

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl