Dobberhuisje

Vanaf: € 129.00 per dag

Overzicht

Alles over Dobberhuisje

Het Dobberhuisje ligt afgemeerd aan de laatste steiger van de kleine jachthaven ZoetWater, aan de rand van de Nieuwkoopse plassen. Een vakantie in dit unieke ronde huisje met een panoramisch uitzicht is een speciale belevenis.

De jachthaven is onderdeel van hotel restaurant ZoetWater alwaar u heerlijk kunt eten en als u ’s morgens gemakkelijk wilt ontbijten kunt natuurlijk ook daar terecht!

Het Dobberhuisje is over het water en over de weg bereikbaar. Met de auto zijn steden als Leiden, Amsterdam en Utrecht binnen 30 minuten te bereiken. Wanneer u het Dobberhuisje huurt kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten, waaronder fluisterboot huur, kano huur, sup huur (suplessen), zeilbootjes huur voor kinderen (in de schoolvakanties zijn zeilweken bij te boeken) en fietsverhuur. Er zijn prachtige routes te varen, wandelen en fietsen direct vanaf het Dobberhuisje.

Het Dobberhuisje van 35 m2 is gezellig ingericht. Woonkamer met keuken, ruime badkamer met douche en toilet en 2 slaapkamers. Eén slaapkamer met een luxe 2-persoons boxspring en in de andere slaapkamer staat een stapelbed en een 1-persoons boxspring. De keuken is compleet uitgerust. Het dobberhuisje is zelfvoorzienend. Dat wil zeggen stroom wordt opgewekt met zonnepanelen en warm water en cv middels een zonneboiler. De gezellige pelletkachel zorgt ook in de winter voor een zeer aangenaam verblijf.

Huisdieren zijn niet toegestaan in verband met eventuele allergieën van onze gasten.

Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen via:     dobberhuisje@varionjachtverhuur.nl   of    +31 (0)6 54 737 975

Alles op een rijtje

Specificaties van de woning

  • Slaapplaatsen 5 personen
  • Soort woning Bungalow
  • Wi-fi Nee
  • Omgeving Nieuwkoopse plassen
  • Toiletten 1
  • Douches 1
  • Huisdieren Niet toegestaan
  • Steiger Ja
Bekijk alle specificaties
Accommodatie
Categorie Bungalow
Slaapkamers 2
Slaapplaatsen 5
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Sanitair
Toiletten 1
Douches 1
Bad Nee
Sauna Nee
Voorzieningen
Airco Nee
Berging Nee
Terras Nee
Steiger Ja
Electronica
Wi-Fi Nee
Radio / CD Nee
Televisie Ja
DVD Nee
Keuken
Magnetron Nee
Oven Nee
Vaatwasser Nee
Locatie
Land Nederland
Provincie Zuid Holland
Omgeving Nieuwkoopse plassen
Plaats Ter Aar
Ook interessant

Alternatieven