De Vios

Vanaf: € 192.00 per dag

Overzicht

Alles over De Vios

In onze haven ligt ‘De Vios’ afgemeerd, een oud binnenvaartschip wat is omgebouwd tot een sfeervolle accommodatie. Het schip heeft een volledig ingerichte open keuken en een huiselijke leefruimte met houtkachel. Met mooi weer verblijf je heerlijk aan dek of op het grasveld naast het schip. Er is ook een buitenzitje afgescheiden door een schutting; een prima plek om gezellig met elkaar te zitten en bijvoorbeeld te barbecueën.

Het schip heeft 12 slaapplaatsen, dit is uit te breiden met 2 slaapplaatsen van de Roef.Tussen het slaap- en zitgedeelte is de ingang. Daar is ook een toilet en eenvoudige wasgelegenheid. Douchen en meer toiletten zijn te vinden in het havengebouw (op 40 meter lopen).

Indeling kamers groepsaccommodatie ‘De Vios’

‘De Vios’ heeft vijf “hutten” met in totaal twaalf kooien. Twee hutten hebben een tweepersoons kooi, de derde hut heeft drie eenpersoons kooien, de vierde hut heeft een eenpersoons kooi (snurkershutje) en de vijfde hut heeft vier eenpersoons kooien (twee boven elkaar). De Roef heeft een tweepersoons kooi, deze ruimte is afgescheiden van de rest van het schip. Het beddengoed (hoeslaken, dekbed of slaapzak, kussensloop) dient zelf meegenomen te worden of kan bij Rufus gehuurd worden tegen een klein bedrag.
Inventaris keuken ‘De Vios’ Kookplaat met vier branders en een grote losse brander. Een koelkast met klein vriesvak, professioneel koffiezetapparaat (filters hebben wij), waterkoker. Aanrecht met twee spoelbakken. Complete inventaris: bestek, borden, mokken, schalen, thermoskannen etc. Zelf meenemen: afwasmiddel, thee- hand- en vaatdoeken.

Alles op een rijtje

Specificaties van de woning

  • Slaapplaatsen 14 personen
  • Soort woning Groepsaccommodatie
  • Wi-fi Ja
  • Toiletten 1
  • Huisdieren Niet toegestaan
  • Steiger Ja
Bekijk alle specificaties
Accommodatie
Categorie Groepsaccommodatie
Slaapkamers 5
Slaapplaatsen 14
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Sanitair
Toiletten 1
Bad Nee
Sauna Nee
Voorzieningen
Airco Nee
Berging Nee
Terras Ja
Steiger Ja
Electronica
Wi-Fi Ja
Radio / CD Nee
Televisie Nee
DVD Nee
Keuken
Magnetron Nee
Oven Nee
Vaatwasser Nee
Locatie
Land Nederland
Provincie Friesland
Plaats Broek
Ook interessant

Alternatieven

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl