Op woensdag 10 januari is het alweer zo ver. De vakantiebeurs 2018 gaat dan beginnen in de Jaarbeurs in Utrecht. Maar liefst 5 dagen lang is alles op het gebied van vakantie te vinden in Utrecht.

In de centraal gelegen Jaarbeurs te Utrecht kunnen bezoekers ontdekken, beleven en doen. Zo staan er honderden reisaanbieders op het event die iedereen een vleugje van hun vakantie ervaring willen mee geven.

Er is voor iedere vakantieganger wel iets te ontdekken. Doe bijvoorbeeld inspiratie op uit een van de presentaties of workshops van verkeersbureau’s en reisorganisaties. Of laat u meenemen in de vakantiewereld door de nieuwste technologie in de Experience hal. Compleet met multimedia theater en virtual reality omgevingen.

 

Night at the Vakantiebeurs

Dit jaar heeft de vakantiebeurs zelfs een primeur! Op zaterdag 13 januari zal de gehele vakantiebeurs tot 20.00 geopend zijn in plaats van 17.30. Na 20.00 hebben de bezoekers nog de mogelijkheid om in de Experience hal te genieten van live entertainment, vakantiesferen en een hapje en een drankje.

 

Watersport vakantie

Watervakantie zou haar missie niet kunnen volbrengen als we niet aanwezig zouden zijn op de Vakantiebeurs 2018. Wij willen namelijk iedereen kennis laten maken met al het moois dat watersport te bieden heeft.

Om het echt voor iedereen mogelijk te maken heeft Watervakantie.nl een onafhankelijk en overzichtelijk aanbod van huurboten. Zo is het voor iedereen mogelijk om te genieten van de prachtige wateren in Nederland en omstreken zonder dat u daarvoor zelf een boot hoeft aan te schaffen.

Bezoekers van de Vakantiebeurs 2018 kunnen Watervakantie.nl vinden bij de stands 10.F048, 10.F054, 10.G047. We vertellen u graag persoonlijk welke voordelen het huren van een boot allemaal met zich mee brengt.

 

Samenwerking op de Vakantiebeurs

Om onze missie en boodschap zo duidelijk mogen over te brengen werken we dit jaar samen met een aantal mooie partners. Zo zullen we niet alleen staan op de vakantiebeurs maar staan wij sterk met:

 

Al met al hebben we dus een enorm enthousiaste groep mensen die u graag alle ins en outs vertellen met betrekking tot watersport, vakantie op of bij het water en natuurlijk onze passie: varen!

Maar ook voor de mensen die liever kijken dan luisteren hebben we iets. Maril Sloepen neemt namelijk deze prachtige sloep mee naar de vakantiebeurs.

 

Sloep van Maril Sloepen

 

 

Tickets Vakantiebeurs 2018

Dus bent u nog op zoek naar inspiratie, suggesties of informatie met betrekking tot u toekomstige vakantie? Of heeft u gewoon zin in gezelligheid, een goede sfeer, muziek, vermaak, eten en drinken? We zien u graag in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tickets zijn al vanaf € 12,00 te koop via de officiële website van Vakantiebeurs 2018

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl