Samenwerking Motorboot.com en Watervakantie.nl

Motorboot.com en Watervakantie.nl slaan de handen ineen om zo de pleziervaart voor iedereen toegankelijker te maken. Het huren van een motorboot wordt steeds interessanter. De markt speelt in op de toenemende behoefte om schepen vaarklaar te hebben op die mooie dag dat iedereen het water op wil. Noem het ‘pleziervaart on demand’. De website van Watervakantie.nl brengt het huuraanbod goed en overzichtelijk in kaart. Jouw ideale huurboot ligt bij Watervakantie.nl slechts op enkele klikken van je verwijderd.

Huren als aanvulling of voorbereiding op bezit van boot

Van deze ontwikkeling op de huurmarkt kun je optimaal profiteren als je overweegt om zelf een boot aan te schaffen. Wellicht heb je op de site van Motorboot of in het magazine al een boot gezien die je aanspreekt. Via Watervakantie.nl kun je kijken of dit schip ook te huur is. Makkelijker een uitgebreide testvaart maken is er niet.
Maar heb je al een boot en wil je eens met en ander formaat of type schip varen, dan is huren natuurlijk een prima optie. Huren kan ook als je eens in het buitenland wilt kijken, maar wel met het type schip wilt varen dat je bezit. Huren kan zo een heel nieuw perspectief geven op je vaarbeleving en eenvoudig je vaargebied uitbreiden.

Vind jouw ideale huurboot op Watervakantie.nl

Watervakantie.nl heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een zeer uitgebreid bestand van verhuurbedrijven. De oprichter van de site vaart al jaren motorboten als huurder. Het juiste schip vinden was altijd een hele opgave. Daarom besloot hij deze website op te zetten. Zonder winstoogmerk begon hij te bouwen. Nu, jaren later, brengt zijn website Watervakantie.nl het aanbod goed en overzichtelijk in kaart.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Watervakantie.nl? Volg ons dan op Facebook en blijf de website in de gaten houden.

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl