Zoals sommigen van jullie wellicht weten is het idee van watervakantie.nl al weer jaren oud. Toen Gerrit Veldman zelf in aanraking kwam met alle voordelen, die het huren van een boot met zich mee brachten, kwam hij ook in aanraking met het feit dat een onafhankelijk overzicht van alle aanbieders van huurboten moeilijk te verkrijgen was. Veel hersenspinsels, schetsen en overleggen later was watervakantie.nl geboren en vandaag de dag zijn we alweer bij versie 3.0 aangekomen.

Uniek en gebruiksvriendelijk filtersysteem

Vanaf het allereerste moment was het voor Gerrit essentieel dat je bij zoekopdrachten nooit op ‘0 resultaten’ uit kon komen. “Je bent immers niet geïnteresseerd in wat er niet is” was hiervoor de simpele beredenering.

Dit principe blijft gehandhaafd in de derde versie watervakantie.nl. Het snel, gemakkelijk verkrijgen van een onafhankelijk overzicht van het aanbod aan huurboten is en blijft het hoofddoel van watervakantie.nl

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

Net als de rest van de wereld zijn mensen die op zoek zijn naar huurboten steeds meer online met hun mobiele apparaten. Dit wetende heeft watervakantie.nl gewerkt aan het optimaliseren van zowel de website als de zoekmachine voor mobiele apparaten.

Wanneer u met uw mobiele telefoon naar watervakantie.nl gaat heeft u direct de mogelijkheid uit één van de knoppen te kiezen om op zoek te gaan naar:

 

Screenshot mobiele weergave watervakantie.nl

 

Strakkere stijl voor het zoeksysteem

Om het zoek- en filtersysteem nog overzichtelijker te maken hebben we het uiterlijk op kleine details aangepast. Zo is de algemene stijl nu wat strakker en daardoor overzichtelijker. Deze wijzigingen zijn doorgevoerd voor zowel desktop als mobiele apparaten.

 

Screenshot van zoek en filtersysteem op desktop van watervakantie.nl

Maak gebruik van het filtersysteem aan de rechterzijde of scroll door de resultaten op zoek naar uw ideale huurboot.


Belangrijkste informatie in kaarten

De resultaten tonen we nu in zogenaamde kaarten met daarin de belangrijkste informatie over het aanbod. In dit geval tonen we dus een foto van de boot, de naam van de boot en we geven aan of je zelf kunt varen met de boot of dat je hier een schipper bij nodig hebt. Maar bijvoorbeeld ook de ligplaats, het aantal passagiers en het aantal hutten. Voor meer informatie kun je simpelweg op de foto klikken, ben je al meteen overtuigd dan kun je er voor kiezen direct naar de website van de verhuurder te gaan of zelfs meteen telefonisch contact op te nemen.

Suggesties, opmerkingen of vragen?

Watervakantie.nl is altijd op zoek naar verbeteringen. Heeft u dus suggesties, opmerkingen of vragen? Neem dan vooral contact met ons op! Kent u mensen waar watervakantie.nl interessant voor kan zijn? Laat het ze dan weten en deel onze Facebookpagina met ze!

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl