Trots en blij zijn we geworden van de deelname aan de Vakantiebeurs 2018. Trots vanwege de vele complimenten die we hebben gekregen over de werking van ons unieke filtersysteem om de huurboot, de ideale vakantiewoning- restaurant of supermarkt aan het water te vinden.

De complimenten kwamen onder andere van onze branchegenoten van de HISWA en van consumenten die onze stand hebben bezocht en ons dus al kenden doordat zij gebruik hadden gemaakt van Watervakantie.nl.

We zijn blij dat we weer een enorme hoeveelheid mensen hebben mogen laten zien dat een vakantie op en rond het water een prachtig alternatief is. Het is helemaal geweldig als blijkt dat de mensen hier zelf, na een bezoek aan onze stand, ook volledig van overtuigd zijn. We hebben veel goede voornemens mee gekregen om dit jaar eens op een andere manier op vakantie te gaan, een boot te huren en Nederland, maar bijvoorbeeld ook België, Duitsland en Frankrijk, eens van een andere kant te bekijken.

Inschrijvingen vaar-doe-dag

Vorig jaar was onze vaar-doe-dag op 9 april een enorm succes en dit jaar beloofd het zelfs nog groter te worden. We hebben op de vakantiebeurs maar liefst 242 inschrijvingen binnen gekregen van mensen die zelf het hand aan het roer willen houden, mooie boten willen bekijken en gewoon meer te weten willen komen over al het moois dat watersport te bieden heeft.

Nog meer ‘Watervakantie’ers’

De bezoekers aantallen, en daarmee de gebruikers, van Watervakantie.nl zitten al een tijd in een stijgende lijn maar evenementen als de Vakantiebeurs en vaar-doe-dagen geven het uiteraard nog een grote boost. Ken jij nog iemand die eens op Watervakantie.nl zou moeten kijken? Stuur hem of haar de website door.

Watervakantie.nl heeft enorm genoten van de enerverende week op de Vakantiebeurs. Mede dankzij de mensen van de deelnemende bedrijven op de stands was het meer dan geslaagd!

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl