De weersverwachtingen gaven het al aan, maar in Nederland is het altijd afwachten, we zouden een heerlijke temperatuur krijgen en daardoor ideale omstandigheden voor onze vaar-doe-dag in Terherne.

Gelukkig was niets minder waar en hebben tientallen geïnteresseerden onder het genot van een drankje, een hapje en natuurlijk die heerlijke zon meer informatie kunnen verkrijgen over al het moois dat varen te bieden heeft.

De gasten konden kiezen uit verschillende soorten huurboten om hierop instructies te krijgen van professionele vaarinstructeurs en hier genoten de gasten dan ook zichtbaar van. Zelfs Klaas en Bert Klos kwamen even kijken op de Vaar-Doe-Dag en vertolkten al snel een rol als vaar instructeur. Klaas geeft zelf al jaren vaarinstructie als medewerker van Motorboot.


Door de grote opkomst en interesse vanuit het hele land hadden ook plaatselijke ondernemers baat bij deze Watervakantie.nl dag. Zo waren er veel gasten die deze dag combineerde met een terrasje, diner of zelfs een overnachting in de buurt van Terherne.

Watervakantie.nl wil de schippers, van SSH (Horst) en Vaarschool Noord Nederland (Max) en haven Resort Terherne voor de uitstekende catering.

Daarnaast natuurlijk alle gasten die op de Vaar-Doe-Dag zijn geweest. We hopen dat iedereen een leuke dag heeft gehad en met de juiste informatie en inspiratie terugkomt op Watervakantie.nl om zijn of haar ideale huurboot te vinden.

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl