Zaanprinses

Vanaf: € 30.00 per persoon

Rederij Zaanveer

Steiger 14
1011 AA Amsterdam

Overzicht

Alles over Zaanprinses

Welkom aan boord bij Rederij Zaanveer.
Aan boord van onze rondvaartboten Ms Zaanprinses, Ms Bommelervaart, MS Labora en de Warber gebeuren de feesten die u zich jaren later nog kan herinneren en waarvan u blij wordt zodra u de foto’s terug ziet. Maar ook de vergaderingen op een unieke locatie, die de juiste setting met zich mee brengen voor een productieve dag.
Onze schepen zijn ook te huur voor bedrijfsfeest of vergadering, familiedag, feesten en partijen, presentaties, trouwerij en vergaderingen.

Rederij Zaanveer is met het openbaar vervoer bereikbaar en er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Indien gewenst kunnen wij het vervoer voor u regelen met onze vaste vervoerders.

Een feest- of vergaderlocatie op het water in bijvoorbeeld Amsterdam, Loosdrecht, Muiden en Zaandam. Geniet van de rondvaart met een van onze schepen. Varen op het IJ, Noordzee kanaal, de Zaan, de Loosdrechtse plassen of de rivier de Vecht onder het genot van een hapje en een drankje in goed gezelschap.
Met ons team verwelkomen wij u en uw gasten met heerlijke hapjes en drankjes en een grote dosis gastvrijheid. Stapt u aan boord? Wij leggen alvast de loopplank voor u uit!

Rederij Zaanveer verzorgt vanaf 27 april tot en met 31 oktober zomer diverse rondvaarten op het IJ, Noordzee kanaal, de Zaan, de Loosdrechtse plassen of de rivier de Vecht. Voor de herfst- en winterperiode herfst van 22 oktober tot 21 december en winter van 21 december tot 20 maart varen wij met overdekte en verwarmde boten, ook zijn onze arrangementen aangepast aan deze jaargetijden.

Tijdens de feestdagen Goede vrijdag, 1e Paasdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag, 2e Pinksterdag, 1e Kerstdag, 2e Kerstdag en Oudejaarsdag zijn er diverse mogelijkheden voor een rondvaart in Loosdrecht.
Verras je geliefde op woensdag 14 februari op Valentijnsdag bij ons aan boord met een romantische rondvaart en een heerlijke lunch terwijl je geniet van je vaartocht.

U kunt uw rondvaart aanvullen met een kopje koffie, verse appeltaart, high tea, lunch, diner of catering naar wens. Een dagje varen is genieten. U kunt bij rederij Zaanveer ook terecht voor het huren van schepen met schipper voor een privé rondvaart. Het is ook mogelijk een rondvaart te combineren met een fiets of wandeltocht.

Onze Sinterklaas rondvaart kunt u boeken om samen met uw (klein) kinderen een Sinterklaas feest bij ons aan boord te vieren, een privé sinterklaasboot met een pakjesavond behoort ook tot de mogelijkheden of een Sinterklaasfeest voor de kinderen van uw medewerkers.

Met de kerstdagen verzorgen wij graag voor u een gezellige kerstborrel of kerstmaaltijd aan boord. U kunt dan samen met uw personeel of familie het jaar op een speciale manier afsluiten. Uiteraard is het ook mogelijk om samen met uw personeel of familie het nieuwe jaar in te luiden. Ons creatieve team maakt graag samen met U een programma dat geheel is afgestemd op uw wensen. We varen in deze periode alleen op afspraak.

Herfstvakantie rondvaart, kom bij ons genieten van de schitterende herfstkleuren tijdens uw rondvaart.
Borrelboot Amsterdam en Zaandam een rondvaart met een uitgebreid aanbod van de lekkerste borrel happen. Om u heen uw favoriete mensen en een lekker drankje. Dit is een van de leukste en gezelligste manieren om te varen. De borrelboot kan op iedere datum op ieder gewenst tijdstip geboekt worden. Welk schip heeft uw voorkeur van patruilleboot tot partyboot, in overleg met u kijken wij welke boot bij u past. Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u wordt opgepikt waar u wilt. Koude of warme hapjes, sushi of bitterballen aan boord? Bespreek met ons de mogelijkheden om bij ons aan boord te komen borrelen.

U kunt bij ons In Amsterdam en Zaandam het gehele jaar terecht voor diverse groepsuitjes zoals een:
bedrijfsuitje, borrelen, bridgedrives op het water, brunch, buffet, coaching, dagje weg, dansfeest, examenfeest, high tea, huwelijksfeest, jubileumfeest, kerstfeest, kinderfeest, lunchvaart, moederdag high tea, paasbrunch, personeelsfeest, productpresentatie, single events, Sinterklaas feest, teambuilding, teamuitje, trouwfeest, vaderdag BBQ, valentijsdag, verjaardag, vergadering, vrijgezellenfeest, walking dinner, wijnproeverijen, workshop of een bruiloft.

Rondvaarten, feesten en partijen kunnen beginnen bij:
Lab-44 Middenweg 44, 1506 PP Zaandam
Steiger 14 Amsterdam Centraal
Welkom aan boord!

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 80 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Noord Holland
  • Ligplaats Amsterdam
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Motorschip
Merk Onbekend
Naam Zaanprinses
Passagiers
Rolstoeltoegang Ja
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Noord Holland
Ligplaats Amsterdam
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Binnen
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Wat zeggen anderen

Recensies

Schrijf de eerste recensie over Zaanprinses
Schrijf je eigen recensie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.