Wijdemeren sloep

Vanaf: € 525.00 per dagdeel

Jachthaven Kortenhoef

Moleneind 2A
1241 NE Kortenhoef

Overzicht

Alles over Wijdemeren sloep

Varen met een luxe 30 persoons sloep waarmee je een unieke dag kunt beleven met collega’s, zakenrelaties, familie en/of vrienden?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over een 10 meter lange sloep die geschikt is voor 30 personen. Tijdens de boottocht laten wij je de mooiste plekjes van ons gebied zien. Zo word je, afhankelijk van de duur van de boottocht, rondgevaren over de Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen.

Er zijn verschillende opties voor catering aan boord: denk aan luxe borrelplateaus, een verzorgde lunch en uiteraard kunnen er ook dranken aan boord gezet worden om er een onbezorgde dag van te maken. Natuurlijk kun je ook eigen gerechten, drankjes en toebehoren mee aan boord nemen.

Onder begeleiding van een ervaren schipper hoef je alleen maar te genieten van al het natuurschoon. De sloep kan gebruikt worden voor verschillende activiteiten en feesten. Hierbij kun je denken aan het vieren van bedrijfsfeesten, trouwerijen, vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes, familiedagen, groepsuitjes en zakelijke afspraken.

Wij verzorgen ook andere activiteiten in combinatie met het varen, denk hierbij aan een bezoek brengen aan een authentieke kaasboerderij of afsluiten met een compleet verzorgde OFYR barbecue experience op het evenemententerrein van Jachthaven Kortenhoef. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De Wijdemerensloep
In deze sloep geniet je veilig en onbezorgd van een dag op het water. De sloep kan op verzoek worden voorzien van een vast zonnedek en beschikt over een grote uitklapbare loungetafel. Dit maakt de boot geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. Verder is de boot voorzien van een aantal luxe extra’s zoals een geluidsinstallatie, een koelbox van ruim 300L, sfeerverlichting binnen in de kuip, een luxe kussenset en alle veiligheidsvoorzieningen welke nodig zijn aan boord.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 30 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Noord Holland
  • Ligplaats Kortenhoef
  • Lengte 10.00 meter
  • Breedte 3.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Sloep
Merk Onbekend
Naam Wijdemeren sloep
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Noord Holland
Ligplaats Kortenhoef
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 10.00
Breedte 3.00
Diepgang 0.50
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl