Vrijheid

Vanaf: € 950 per dagdeel

Jasper Watersport

Jeremias de Deckerstraat 48
3521 TP Utrecht

Overzicht

Alles over Vrijheid

De Vrijheid is het ideale en gezellige schip voor vrienden-, team- of familie uitjes. De mooie functionele zeilklipper is van alle comfort voorzien en je kunt er heerlijk mee zeilen op het IJsselmeer, Markermeer, in Friesland of op de Waddenzee. U kunt met dit schip één of meerdaagse zeiltochten houden.

Als extra vermaak kunt u de snelle RIB langszij laten komen en genieten van snelheid en avontuur op het water. Of misschien wilt u wakeboarden of kitesurfen tijdens uw dagje uit? Ook dat kan! Samen met u kijken we naar uw wensen en maken we uw uitje op maat.

De Vrijheid was tot 1985 als vrachtschip in gebruik. Daarna werd het omgebouwd tot passagiersschip en eigenaar Remco Voorneveld zorgde voor een mooie, luxe inrichting. Het schip mag dan authentiek zijn, het interieur is juist hip en trendy, met gebruik van moderne meubelen en lekkere grote banken en kussens om ultiem te relaxen.

Onze zeiltochten voor een dag zeilen is mogelijk tot 30 personen. Op meerdaagse tochten kunnen er 18 personen mee.

Het schip heeft een fijne kuip met rondzit en ook het middendek is een heerlijke plek om, relaxend op een fatboy, van de zeiltocht te genieten. Benedendeks heeft het schip een ruime open keuken met 4-pits kooktoestel, twee koelkasten en een vaatwasser. De gezellige rondzit bij de kachel maakt het bijzonder sfeervol op frissere dagen. In het vooronder zijn de vier hutten te vinden, met goede bedden en dekbedden. Er zijn twee 4-persoonshutten en is er één 7-persoonshut. Twee extra bedden zijn in de ruimte eenvoudig te realiseren. Elke hut heeft koud en warm stromend water en er zijn een douche en toilet aan boord. Voor presentaties zijn een flatscreen en flipover beschikbaar. De Vrijheid is een sportieve zeiler, die regelmatig als wedstrijdschip meedoet aan zeilraces. De veelzijdigheid van het schip zorgt voor voldoende afwisseling in sportief en ontspannen zeilen.

Het schip is geschikt voor jong en oud met een veilige hoge railing en reddingsvesten voor alle opvarenden.

Aan boord kunnen wij voor u de gehele catering verzorgen, echter het is ook mogelijk uw eigen catering te verzorgen. Onze vaste afvaart plaats waar vanuit wij zeilen is Monnickendam, maar andere locaties zijn ook mogelijk.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 30 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 18
  • Vaargebied Noord Holland
  • Ligplaats Monnickendam
  • Lengte 23.90 meter
  • Breedte 4.43 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Klipper
Merk Klipper
Naam Vrijheid
Passagiers
Hutten 4
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 18
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Noord Holland
Ligplaats Monnickendam
Sanitair
Toiletten 1
Douches 1
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 23.90
Breedte 4.43
Hoogte 19.50
Kruiphoogte 19.50
Diepgang 1.15
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Ja
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl