’t Sloepje

Vanaf: € 25.00 per uur

Vakantiebootverhuur

Harderhaven 40
3898 LN Zeewolde

Overzicht

Alles over ’t Sloepje

Wil je eens in een minder doorsnee bootje varen dan is ‘t Sloepje de juiste keuze. Dit bootje heeft een polyester onderstel met een houten bovengedeelte. Verder valt meteen de ruimte op. Op deze boot kunnen makkelijk 6 tot 8 personen vertoeven.
Voor in de boot is het heerlijk genieten in de buitenlucht. Lekker met z’n tweeën luieren op het meegegeven matrasje. In het midden van de boot zijn aan beide kanten bankjes met onder de kussens veel bergruimte. Rechts achter op de boot is het stuurgedeelte met een stoeltje vast op het achterbankje en links van de kapitein is nog een zitplaats.
De sloep wordt voortgestuwd door een 9,9 pk 4 takt Yamaha motor. Deze geeft de sloep een maximale snelheid van 15 km per uur waardoor een vaarbewijs niet nodig is.

De boot ligt in een woonwijk in Zeewolde. Vanuit hier heeft u twee mogelijkheden om op avontuur te gaan. De nieuwe sluis van Zeewolde ligt op 1 kilometer varen. Gaat u de sluis in dan stijgt u ruim 5 meter. Na het openen van de sluisdeuren vaart u zo het Wolderwijd op. U passeert bij het uitvaren het Tulpeneiland. Dat ligt aan de rechterkant. Hier kunt u uiteraard een kijkje nemen. Iets verderop kunt u rechtsaf gaan richting het centrum van Zeewolde of richting eiland de Zegge wat erg geschikte is voor jonge kinderen. Vaart u even door dan vindt u de RCN camping. Of misschien oversteken naar strand Horst. Allemaal mogelijk.
Ook kunt u na het verlaten van de sluis kiezen om schuin naar links te varen voor het gezellige Harderwijk. Dat is ongeveer 35 minuten varen. Of één van de vele eilandjes rond Harderwijk. Hier vaart u dus op open water dus goed insmeren als de zon er is.
Houdt u meer van wat rustiger vaarwater met meer schaduw dan is de polderroute meer iets voor u. Vanuit het vertrekpunt vaart u dan de woonwijk uit om vervolgens onder de Spiekweg rechtsaf te slaan om langs camping de Parel voor een rustiger vaargedeelte te gaan. Langs deze route is het mogelijk om de boot ook langs de kant aan te leggen om bijvoorbeeld te gaan picknicken.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 8 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Flevoland
  • Ligplaats Zeewolde
  • Lengte 6.00 meter
  • Breedte 3.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Sloep
Merk Sloep
Naam ’t Sloepje
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Flevoland
Ligplaats Zeewolde
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 6.00
Breedte 3.00
Hoogte 2.00
Kruiphoogte 2.00
Diepgang 0.50
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 9.9 PK
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl