Sirocco

Vanaf: € 250.00 per midweek

Overzicht

Alles over Sirocco

Sportiviteit gecombineerd met comfort; dát is de Fox 22!

Dit zeiljacht is 22 voet lang en door haar open karakter zeer overzichtelijk en toegankelijk. Hierdoor is een Fox 22 huren ook perfect geschikt voor de wat minder ervaren zeiler, maar ook zeker voor de ervaren zeiler die toegankelijk sportief wil varen, een heel leuk schip!

Onze Fox 22, “Sirocco” is voorzien van een zeer uitgebreide uitrusting, volgens veel van onze huurders zelfs de meest complete Fox van het gehele vaargebied. Net als op de andere schepen uit onze verhuurvloot is ons streven dat het je niet snel aan iets ontbreekt en denken we niet alleen aan het zeilgemak, maar ook aan het leefcomfort aan boord.
De uitrusting bestaat (o.a.) uit een log/dieptemeter, vier comfortabele automatische reddingsvesten (150N), een uit de kuip bedienbare rolfok, standaard koelbox, een 220V walstroom aansluiting, éénpits Campingaz gasstel, een complete keukeninventaris voor vier personen (borden, bestek, mokken, pannen, etc), zeer stille 4-takt 6 PK Yamaha buitenboordmotor met electrische starter (nooit meer zwaar trekken aan een koord!), spatzeilen in de kuip, kuipkussens, helmstok met verlenger en een grote kuiptent (hiermee is de boot van mast tot hekstag af te dekken).
De zeilvoering bestaat uit een traditioneel grootzeil met twee reven (éénlijns uit de kuip te bedienen) en een comfortabele rolfok.

Slapen aan boord doe je in de ruime punt of op de langsbanken in de hondekooien. Desgewenst kunnen de rugleuningen gebruikt worden om de gehele kajuit om te bouwen in één groot bed zodat zelfs de langset zeiler zeer comfortabel kan liggen. De ruime kuip met overloop maakt dat zelfs met vier man aan boord je nog steeds een lekkere zithouding kan vinden. De aangehangen buitenboordmotor is eenvoudig te bedienen en bovendien ophaalbaar zodat je tijdens het zeilen geen snelheid verliest.
De uitgebreide trimmogelijkheden met de overloop en hekstag zorgen er voor dat ook de fanatiek zeilers altijd de juiste trim kunnen vinden.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 4 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 4
  • Vaargebied Noord-Brabant
  • Ligplaats Willemstad
  • Lengte 6.50 meter
  • Breedte 2.50 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Fox
Merk Fox
Naam Sirocco
Passagiers
Hutten 1
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 4
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Noord-Brabant
Ligplaats Willemstad
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 6.50
Breedte 2.50
Hoogte 10.00
Kruiphoogte 10.00
Diepgang 1.20
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 6 PK
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Ook interessant

Alternatieven

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl