Rondvaartboot

Vanaf: € 9.00

Koggevaarder Rondvaarten

Spanker 1
1671 RV Medemblik

Overzicht

Alles over Rondvaartboot

De Koggevaarder is een rondvaartbedrijf dat met originele open tuinderschuiten vaart in en rond het gebied ’de Kogge’, tussen Medemblik, Opperdoes, Onderdijk, Oostwoud en Wervershoof. In dit gebied met o.a. de Grote en Kleine Vliet voeren vroeger onze vaders en grootvaders met groente van het land naar huis of naar de veiling in Medemblik.

Ons bedrijf vaart met door de scheepvaartinspectie goedgekeurde schuiten en gecertificeerde schippers.  Met meerdere schuiten bieden we plaats aan groepen tot maximaal 20 personen per boot. Onze rondvaarten zijn daarom zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vriendengroepen of vrijgezellenfeestjes.

Er kan een keuze worden gemaakt uit diverse vaartochten. Zo zijn er stadsrondvaarten of een rondvaart via Onderdijk en De Grote Vliet. Of de schipper neemt u mee voor een tochtje naar Opperdoes (Klein Giethoorn).Vanaf Imkerij “De Bijenstal” in Opperdoes kunt u ook heel goed een vaartocht maken waar u aan het eind van de tocht ook weer wordt terug gebracht. Onderweg vertelt de schipper u alles over het heden en het verleden van het gebied waar u doorheen vaart.

Natuurlijk is de rondvaart heel goed te combineren met diverse activiteiten uit de omgeving. Bijv. een bezoek aan Onderdijk met een uitstapje naar de Boerengolf “indeemmer” of de Midgetgolfbaan “Wat Aars”.

In Medemblik kunt u een combinatie maken met bijv. een bezoek aan Meelmolen “De Herder” met gelegenheid voor een kopje koffie. Ook is een bezoek aan het bakkerijmuseum “De oude bakkerij” of het Stoommachinemuseum een aanrader.

Het is ook mogelijk vanaf Restaurant “Gewoon Lekker” bij de Vlietlanden aan de Droge Wijmersweg te Onderdijk te starten, ook daar zijn diverse mogelijkheden voor een dag- of middag arrangement.

Vraag ons naar de mogelijkheden. Dit zijn er vele en ook is het mogelijk om op diverse plekken in te stappen. Voor groepen met speciale wensen omtrent de route of de duur van de tocht wordt graag in overleg een route op maat samengesteld.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 20 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Noord Holland
  • Ligplaats Medemblik
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Tuinderschuit
Naam Rondvaartboot
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Noord Holland
Ligplaats Medemblik
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl