Praam

Vanaf: € 9.50 per persoon

Aalsmeer Rondvaart

Oosteinderweg 243
1432 AT Aalsmeer

Overzicht

Alles over Praam

OVERDEKTE RONDVAART DOOR AALSMEER
Aalsmeer is een bijzondere stad in een prachtige omgeving. Wilt u de omgeving van Aalsmeer wat beter leren kennen? Dan kunt u een wandeling of fietstocht maken in de natuur, maar u kunt de omgeving ook op een unieke omgeving verkennen. Dit doet u door een boottocht te reserveren bij Aalsmeer Rondvaart. U stapt in een authentieke ‘elektrische praam’ met schipper en u vaart door diverse wateren rond Aalsmeer en in de directe omgeving van de luchthaven Schiphol. U maakt op een speelse en gezellige manier kennis met een kant van Aalsmeer die u nog nooit eerder gezien heeft.

Een rondvaart in een elektrische ‘fluisterpraam’
Aalsmeer Rondvaart beschikt over een zogeheten “elektrische fluisterpraam’. Dit is een originele overdekte Giethoornse praam, die groter is dan de standaard Aalsmeerse praam. Dit maakt de bok erg geschikt voor een rondvaart, zeker met een grotere groep. En omdat u in een authentieke boot vaart tijdens uw rondvaart door de Oosteinderplassen, is uw boottocht extra bijzonder. Aan boord van onze originele elektrische fluisterpraam lijkt het net of u even terug gaat in de tijd.

Een bijzondere activiteit voor feestjes
Onze elektrische praam beschikt over 47 zitplaatsen. Wilt u een rondvaart voor een grote groep mensen organiseren? Dan bent u bij Aalsmeer Rondvaart zeker aan het juiste adres. Onze rondvaart Aalsmeer wordt vaak gereserveerd voor feestelijke gelegenheden als verjaardagen, bruiloften, reünies en jubileumfeesten. Ook u kunt uw feestje extra bijzonder maken door een rondvaart Aalsmeer te organiseren.

Uiteraard kunt u ook een rondvaart reserveren als u Aalsmeer-Oost met een kleinere groep wil verkennen. U bent namelijk niet verplicht de hele boot met 47 zitplaatsen af te huren. Wilt u bijvoorbeeld een boottocht maken met het gezin, een groep vrienden en vriendinnen of een paar collega’s? Dan is dit ook zeker mogelijk. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 47 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Noord Holland
  • Ligplaats Aalsmeer
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Praam Electro
Naam Praam
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Noord Holland
Ligplaats Aalsmeer
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Ja
Wi-Fi Nee
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl