Oost-Vlieland

Vanaf: € 2460 per midweek

Overzicht

Alles over Oost-Vlieland

De wieringeraak Oost-Vlieland is een prachtig schip die in 1926 werd gebouwd in Makkum. Het schip werd gebouwd voor het vissen op de Nederlandse kustwateren. Na het vissen kwam zij in de chartervaart terecht. Waar zij voor heel veel jaren vele mensen een mooie vakantie heeft gegeven. In 2016 kwam de huidige eigenaar, Erik Querngester, de Wieringeraak Oost-Vlieland tegen en werd het schip door Erik in zijn geheel gerenoveerd. Ze hebben het hele schip aangepakt, van het dagverblijf tot aan de keuken.

OOST-VLIELAND IN ZIJN GEHEEL GERENOVEERD
De Oost Vlieland is zijn geheel gerenoveerd en daardoor uitermate geschikt voor een prachtige vakantie of weekend op het water met familie of vrienden. In totaal kunnen er maximaal 10 personen verblijven op het schip. Het complete dagverblijf is zo gerenoveerd dat het nu een heerlijke plaats is om te relaxen. Ook de keuken ontbreekt aan niets. De keuken is namelijk voorzien van een 4-pits gasfornuis, een koelkast met vriezer en een complete inventaris. In de Oost-Vlieland zijn vijf comfortabele 2-persoonshutten aanwezig. Deze 2-persoonshutten zijn allen voorzien van bedden met een dekbed . Ook is er op de Oost-Vlieland een toilet en douche aanwezig. De Oost-Vlieland is dus van alle gemakken voorzien.

Verder is aanwezig op het schip de Oost-Vlieland:

Zwemvesten
Radio met cd speler
Diverse boeken
Spelletjes
Biertap
De Oost-Vlieland is daarom ideaal voor een mooie zeilende vakantie over het Wad en IJsselmeer, met vrienden of familie. Het schip is makkelijk hanteerbaar en bijzonder kind-vriendelijk. Erik is een ervaren zeeman die al meer dan 40 jaar, met veel plezier, de kunst van het varen doorgeeft aan zijn gasten. Door zijn jarenlange ervaring kent hij het Wad op zijn duimpje en kan hij jullie de mooiste plekken laten zien.

Kom aan boord en ervaar de schoonheid van het zeilen en het Wad op de wieringeraak Oost-Vlieland. Schipper Erik hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen op de Oost-Vlieland!

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 12 personen
  • Categorie Met schipper meer dagen
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 10
  • Vaargebied Friesland
  • Ligplaats Harlingen
  • Lengte 17.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper meer dagen
Model Wieringer Aak
Merk Wieringer Aak
Naam Oost-Vlieland
Passagiers
Hutten 5
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 10
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Friesland
Ligplaats Harlingen
Sanitair
Toiletten 1
Douches 1
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 17.00
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Stuur Buiten
Droogvallen Ja
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl