Odysseus

Vanaf: € 850.00 per week

Overzicht

Alles over Odysseus

Voor het doorkruisen van de Friese provincie is de Odysseus uitermate geschikt. Deze luxe jacht, type Bws kruiser 12.50, biedt genoeg ruimte voor twee tot zes personen. Tegelijkertijd kent de Odysseus geringe afmetingen, namelijk een lengte van 12,5 m, een breedte van 3,85 m, een diepgang van 0,9 m en een doorvaarhoogte van 4,5 m. Dat zorgt ervoor dat deze motorjacht Friesland gemakkelijk en zonder problemen doorkruist. Zeker als u nagaat dat er een 100 pk New Holland motor aanwezig is, die bovendien slechts 2 tot 5 liter per uur bij 1500 omwentelingen verbruikt. De Odysseus is dan ook luxe en zuinig.

Tal van voorzieningen

De voorpunt van de Odysseus huisvest tal van voorzieningen. Allereerst vindt u hier een Frans 2-persoonsbed, maar ook zult u hier genoeg berging en ventilatie vinden. De badkamer sluit de voorpunt af en beschikt over een eigen douche, toilet en wasbak. Toch zult u overdag vooral vertoeven in de luxe salon. De hoekbank springt hier het meest in het oog, maar ook de tafel, kleurentelevisie, radio en Cd-speler verdienen die aandacht.

Na een dagje ontspannen, kunt u in de hoekkeuken, die in de pantry van de Odysseus is gesitueerd, vertrouwen op een 4-pits gasstel, ruime koelkast, handig koffiezetapparaat en veelzijdige magnetron. De dinette is bovendien snel om te bouwen tot een tweede 2-persoonsbed en het derde, Franse 2-persoonsbed vindt u in de achterkajuit. Ook vindt u daar een ruime douche met zowel een wasbak als een toilet. Tot slot is de Odysseus uitgerust met een eigen support 24/220 volt omvormer kompas, diepte- en roerstandmeter, hek- en boegschroef, verwarming en een boiler van 70 liter.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 6 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 6
  • Vaargebied Friesland
  • Ligplaats Sneek
  • Lengte 12.50 meter
  • Breedte 3.85 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Kruiser
Merk Bws
Naam Odysseus
Passagiers
Hutten 2
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 6
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Friesland
Ligplaats Sneek
Sanitair
Toiletten 2
Douches 2
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 12.50
Breedte 3.85
Hoogte 4.50
Kruiphoogte 4.50
Diepgang 0.90
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Wi-Fi Ja
Motortype 120 PK
Schroef Boegschroef en hekschroef
Stuur Buiten met cabriokap
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Wat zeggen anderen

Recensies

Schrijf de eerste recensie over Odysseus
Schrijf je eigen recensie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.