Marco Polo

Vanaf: € 14.25 per persoon

Overzicht

Alles over Marco Polo

Een tocht met de Marco Polo is een ontdekkingsreis in het klein. Zowel op het dek als binnen kunnen uw gasten genieten van een fraai uitzicht. Het weer kan dus nooit een spelbreker zijn. Op verzoek zal de kapitein tijdens de reis graag tekst en uitleg geven bij de bezienswaardigheden.

De Marco Polo is van veel faciliteiten voorzien. De inrichting kan worden aangepast aan de grootte van uw gezelschap en het programma. Betreffende de catering, audiovisuele middelen en entertainment maken wij u graag een passende offerte.

Voor invaliden zijn speciale voorzieningen getroffen, zoals liften en aangepaste toiletten.

Onlangs is de Marco Polo compleet gerestyled. Bij de introductie in 1995 was het schip met de kenmerkende bogen toonaangevend op het gebied van vormgeving en interieur. Met de nieuwe styling is het populaire schip weer geheel gereed voor de toekomst. De hoofdkleuren in het interieur zijn taupe met blauwe maritieme accenten. Het schip is voorzien van een nieuw kwalitatief hoogwaardig Bose geluidssysteem met 4G draadloze microfoons. Narrowcasting kunnen de gasten volgen op 32 ” HD Led schermen en via een Mediaspeler kunnen verschillende beeld- en geluidsformaten worden gebruikt. Voor bedrijfspresentaties zijn 2 extra groot formaat mobiele HD schermen beschikbaar. De luxe en modern vormgegeven bar, alsmede het nieuwe sanitair complementeren de beleving van onze gasten aan boord. Er is gekozen voor uitsluitend led verlichting. Rond het Atrium van het schip zorgt led RGB tube light voor bijzondere accenten en kan de verlichting in elke gewenste sfeerkleur worden ingesteld. Daarmee is het schip weer geheel ingericht voor events voor het bedrijfsleven, de overheid en particulieren.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 200 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Zuid Holland
  • Ligplaats Rotterdam
  • Lengte 43.00 meter
  • Breedte 8.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Motorschip
Merk Onbekend
Naam Marco Polo
Passagiers
Rolstoeltoegang Ja
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Zuid Holland
Ligplaats Rotterdam
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 43.00
Breedte 8.00
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 320 PK
Stuur Binnen
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl