Lelie

Vanaf: € 999.00

Hollands Glorie Traditioneel BV

Herengracht
1398 AD Muiden

Overzicht

Alles over Lelie

Lelie
Salonboot  –  20/60 personen
Op voormalig directievaartuig de Lelie kunt u met uw gezelschap op comfortabele wijze genieten van een dagtocht over de Vecht, de Loosdrechtse plassen of de havens van Amsterdam en Rotterdam, en dat alles onder het genot van uitstekende catering. De Lelie kunt u niet online boeken. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Over het schip
De Lelie, een voormalig directievaartuig, is in 1908 als stoomschip onder de naam Alma in de vaart gekomen. Tot het midden van de jaren veertig heeft het schip dienst gedaan als directievaartuig van de Steenkolen Handels Vereniging (SHV ). Het schip was een bekende verschijning in de Rotterdamse haven. Havenbaron J.D. van Beuningen heeft menige prominente gast aan boord uitgenodigd om bijvoorbeeld te gaan jagen op de Groote Beer. Prins Hendrik was een regelmatige gast.
In 2003 heeft koningin Beatrix tijdens haar werkbezoek aan het Gooi, van de Lelie gebruikgemaakt voor een tocht over de Vecht van Muiden naar Weesp.

Interieur
Het massief houten interieur is in mahonie uitgevoerd. De banken zijn met rood leer en pluche bekleed en de nostalgische verlichting zorgt in combinatie met schitterende glas-in-loodramen voor een sfeer van weleer. Vanuit de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht en toegang tot het stevenbalkon. In de sfeervolle benedensalon vindt u de bar en het buffet. Buiten is veel zitgelegenheid op het ruime bovendek en op het middendek.

Crew
De schipper van de Lelie vertelt u graag over het vaargebied en de historie van de salonboot. U kunt met uw gezelschap tot maximaal 60 gasten op comfortabele wijze genieten van een dagtocht onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 60 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Noord Holland
  • Ligplaats Muiden
  • Lengte 24.00 meter
  • Breedte 4.10 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Salonboot
Naam Lelie
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Noord Holland
Ligplaats Muiden
Sanitair
Toiletten 2
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 24.00
Breedte 4.10
Diepgang 1.60
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 105 PK
Stuur Binnen
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl