Rondvaart

Vanaf: € 12.50 per persoon

Overzicht

Alles over Rondvaart

1. APÉRITIEF VAART
Alvorens u bij ons komt dineren stapt u aan boord voor een tochtje van 30 minuten over Leidse wateren. Onder het genot van een apéritief vaart onze schipper u en uw gasten door de historische grachten van Leiden.
Na het aanmeren gaat u genieten van een heerlijk diner in ons restaurant. Kies voor een verrassend menu of diner a la carte. Deze optie kan op ma t/m zaterdag vanaf 2 tot en met 35 personen. U kunt aan boord vanaf 18.00 uur. Het vertrek is om 18.30 uur. Geef bij uw reservering aan dat u gebruik wenst te maken van deze optie.

2. CULINAIRE RONDVAART
Unieke samenwerking tussen dé drie Leidse restaurants; IDD, In den Gapende Eter en Bistro Bordo. U dineert aan boord terwijl de schipper u op een tour vol verwenning langs deze restaurants vaart. In totaal wordt u getrakteerd op zes prachtige gerechtjes inclusief wijn (rood en wit) en tafelwater. Vertrek vanaf IDD op dinsdag t/m zaterdag vanaf 19.00 uur. De duur van deze vaart is zo’n 2 1/2 uur, is te boeken van 4 tot en met 25 personen. Geef bij uw reservering aan dat u gebruik wenst te maken van deze optie en wij vernemen dan tevens graag de ALLERGENEN, en (DIEET)-WENSEN. Wanneer u met minder dan 4 personen wilt varen kunt u contact opnemen met het restaurant voor de mogelijkheden.

3. CHEF AAN BOORD
Een zéér bijzondere belevenis waarbij u de boot exclusief voor u en uw gasten tot uw beschikking heeft terwijl onze Chef meevaart en ter plekke uw vijfgangen diner bereidt en serveert! Te boeken in overleg i.v.m beschikbaarheid vanaf 10 t/m 25 personen.

4. LUNCH TOUR
Tijdens uw bezoek aan Leiden met familie of vrienden of als intermezzo tijdens een meeting of evenement een informele lunch met uniek uitzicht op Leidse grachten en singels ? Wij verzorgen het graag! Te boeken vanaf 10 t/m 35 personen vertrek vanaf IDD op maandag t/m zaterdag om 12.30 uur inclusief volwaardig lunchpakket.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 35 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Zuid Holland
  • Ligplaats Leiden
  • Lengte 10.00 meter
  • Breedte 3.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Sloep Electro
Merk Onbekend
Naam Rondvaart
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Zuid Holland
Ligplaats Leiden
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 10.00
Breedte 3.00
Diepgang 0.50
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Wat zeggen anderen

Recensies

Schrijf de eerste recensie over Rondvaart
Schrijf je eigen recensie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.