Hoora Valk

Vanaf: € 90.00 per dag

Overzicht

Alles over Hoora Valk

Wie kent hem niet? De valk ! Een van de meest verhuurde zeilboten in Nederland. En zo ook bij ons verkrijgbaar.                                                                              Onze valken verschillen echter van andere en zijn uitgerust met een eenvoudig strijksysteem waardoor deze met een hand te strijken is.                                         De ideale Valk om te huren en met door Friesland te trekken!
Zeilen in het mooiste deel van Friesland? Huur bij ons een valk in Terherne. Door de gasveer in de mast, is de mast van onze hoora valk eenvoudig te strijken.          De valk heeft een zelflozende kuip en is compleet uitgerust met buitenboordmotor, vaarboom, rolfok en waterdichte ton.                                                                        Je kunt er een mooie latten dektent bij huren om comfortabel aan boord te kunnen overnachten op de boot.

De Hoora-valk kan hoog aan de wind varen, is de snelste onder de polyvalken en heeft een diepere kuip, waardoor u langer droog blijft aan boord.

Wil je de valk meerdere dagen huren? Dat is ook geen enkel probleem. Je kan hem in de geboekte periode prima voor je vakantievilla leggen.

Bang om te verdwalen hoef je niet te zijn! Van ons krijg je een kaartje mee met informatie over de omgeving. Hierin zie je zo hoe je naar Grou, Heeg of Sneek zeilt. Maar uiteraard ben je vrij om te varen waar jij dat wilt, dat is het mooie aan huren bij ons en de centrale ligging van Landal Waterpark Terherne.

Heb je weinig ervaring met het zeilen met een boot? Bij ons krijg je altijd voldoende uitleg. Je gaat dan ook altijd zelfverzekerd het Friese water op.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 6 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Friesland
  • Ligplaats Terherne
  • Lengte 6.65 meter
  • Breedte 2.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Valk
Merk Hoora
Naam Hoora Valk
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Friesland
Ligplaats Terherne
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 6.65
Breedte 2.00
Hoogte 7.00
Kruiphoogte 7.00
Diepgang 0.85
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl