Futuro

Vanaf: € 125.00 per uur

Imbarcazione Barone

Pottenkade 8 t.o.
3311 CN Dordrecht

Overzicht

Alles over Futuro

​Ontdek hoe mooi Dordrecht is vanaf het water! Een rondvaart door de mooie oude binnenstad duurt standaard een uur. Een rondvaart door natuurgebied De Biesbosch duurt twee uur. Een combinatie tussen de binnenstad en De Biesbosch heeft een duur van drie uur. Het is uiteraard ook mogelijk hiervan af te wijken en een vaartocht geheel naar uw wensen te verzorgen. Daarnaast hebben wij ook een aantal arrangementen voor u samengesteld.

Of u nu een uitgebreide rondvaart door de historische havens van Dordrecht en Nationaal Park De Biesbosch wilt of alleen een rondvaart door de historische havens Dordrecht of De Biesbosch, alles is mogelijk bij Imbarcazione Barone.
Tevens kunnen wij u ophalen op een locatie naar keuze in Dordrecht, de Drechtsteden of Rotterdam. Wij varen u ook graag rond door de Rotterdamse stadshavens, zodat u naast de oudste stad van Holland ook de dynamiek van de modernste stad van Nederland kunt ervaren.
Elke rondvaart organiseren wij in overleg met u; geheel naar uw persoonlijke wensen. Zo kunt u op de pagina ‘Arrangementen’ uw rondvaart aanvullen met een uniek Dordts arrangement. Van een prachtig plateau met tot een compleet diner aan boord, het kan allemaal! Ook kan uw rondvaart met een proeverij bij Rutte Distilleerderij, de Stadsbrouwerij of Olala Chocola worden aangevuld. Of wat dacht u van een rondleiding in het Binnenvaartmuseum en Leefwerf De Biesbosch, het Dordts Patriciërshuis of de molen Kijck over den Dijck?
Ons enige uitgangspunt dat wij hanteren voor een rondvaart is dat het veilig moet zijn. De Futuro is daarom gekeurd conform de eisen van het Rotterdamse Havenbedrijf. Daarnaast is uw schipper zeer ervaren en kan hij u van alles vertellen over Dordrecht, De Biesbosch en de dynamiek van het water.
U bent altijd welkom aan boord!

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 10 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Zuid Holland
  • Ligplaats Dordrecht
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Motorschip
Merk Onbekend
Naam Futuro
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Zuid Holland
Ligplaats Dordrecht
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Ook interessant

Alternatieven

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl