Donna Anna

Vanaf: € 489.00 per maand

Overzicht

Alles over Donna Anna

NetYachting heeft met flexibel zeilen een passend alternatief voor het huren of kopen van een zeiljacht gevonden. De kosten van een eigen zeiljacht lopen doorgaans zeer hoog op, terwijl deze meestal niet vaak gebruikt wordt. Bij huren van een zeiljacht zit u veelal vast aan verplichte vaartijden, waarbij flexibel schuiven niet mogelijk is. Flexibel zeilen is daardoor het perfecte alternatief voor mensen die graag flexibel en voordelig van een luxe zeiljacht gebruik willen maken.

Kiest u voor een abonnement bij NetYachting, dan gaat u een contract op jaarbasis aan. Dit jaarabonnement (betaalbaar in maandelijkse termijnen) is all inclusive! Kosten voor onderhoud, havengeld, afschrijving op de boot en een verzekering zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Enkel de entreekosten en borg dienen apart betaald te worden. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Ga voor meer informatie naar Verhuurder.

De Bénéteau Océanis 37 is een populaire boot in de NetYachting-vloot. De Océanis 37 biedt veel comfort en werd niet voor niets in 2008 door het Franse Voile Magazine als Yacht of the Year verkozen. Finot Conq, die ook veel sportieve Beneteau First’s tekenden, ontwierpen een vlotte romp.

Het diepstekende roerblad draagt bij aan een prettig zeilgedrag. De Donna Anna uit 2008 is fraai afgewerkt en beschikt onder meer over een teak in kuip en gangboorden. De kuip biedt veel ruimte en comfort zowel onder zeil als tijdens de after sail.

Het diepstekende roerblad draagt bij aan een prettig zeilgedrag. De Donna Anna uit 2008 is fraai afgewerkt en beschikt onder meer over een teak in kuip en gangboorden. De kuip biedt veel ruimte en comfort zowel onder zeil als tijdens de after sail.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 8 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 8
  • Vaargebied Zeeland
  • Ligplaats Wemeldinge
  • Lengte 11.48 meter
  • Breedte 3.95 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Beneteau
Merk Beneteau
Naam Donna Anna
Passagiers
Hutten 3
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 8
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Zeeland
Ligplaats Wemeldinge
Sanitair
Toiletten 1
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 11.48
Breedte 3.95
Hoogte 15.00
Kruiphoogte 15.00
Diepgang 1.90
Stahoogte 1.85
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Wi-Fi Nee
Motortype 29 PK
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Wat zeggen anderen

Recensies

Schrijf de eerste recensie over Donna Anna
Schrijf je eigen recensie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine