De Lis

Vanaf: € 1300 per dag

Zeilvloot Muiden

Herengracht t.o. 81-85
1398 Muiden

Overzicht

Alles over De Lis

Als schipper gastvrouw en eigenaresse van de Lis heet ik je graag welkom aan boord. Op de Lis heeft iedereen het naar zijn zin. Een gezellig verjaardagsfeest, een familie zeildag, een netwerk dag met klanten, een sfeervolle bedrijfsborrel, een weekendje weg met vrienden en zelfs als officiele trouwlocatie: ik zorg er voor dat je je thuis voelt. Mijn passie voor zeilen met gasten maakt het verschil.

Comfort aan boord
De roef van de Lis, het oorspronkelijke schippersverblijf, is prachtig ingericht als salon met zicht op het water. Benedendeks vind je een sfeervol dagverblijf met mahonie betimmering, koperen scheepslampen en zitjes met karmozijnrode kussens. Met zes tweepersoonshutten biedt de Lis overnachting voor maximaal 12 gasten. Alle hutten hebben stromend water, verwarming en een 220 Volt-aansluiting. Er is een heren- en een damestoilet. De keuken is volledig uitgerust met een horecafornuis, koelkasten, gootsteen en een biertap. Dekbedden en handdoeken zijn standaard aanwezig.

Thuishaven Muiden
De thuishaven van de Lis is Muiden, het gezellige vestingstadje met z’n Muiderslot, z’n Groote Zeesluizen en z’n restaurants en terrassen. Het IJsselmeer ligt hier voor je open. Vertrekken vanuit of aankomen in Amsterdam is ook mogelijk. Muiden ligt centraal in Nederland en is goed te bereiken via Rijksweg A1.

Zelf koken of laten verzorgen?
Als je dat wilt kun je zelf inkopen doen en in de keuken je maaltijden bereiden. Heb je daar geen zin in? Geen probleem. Wij doen de boodschappen voor je of verzorgen de gehele catering, van eenvoudige lunch en aangeklede borrel tot buffet, barbecue en scheepsmaaltijd. Neem even contact op voor al onze mogelijkheden.

Arrangementen op maat
Je kunt de Lis huren voor een dagdeel of langer. De huurprijs omvat schip en bemanning, eventuele catering en servicekosten. Als je dat prettig vindt maken we een arrangement op maat voor je, met jouw budget per persoon als uitgangspunt. Zeil mee – en kom alvast kijken De Lis heeft een vaste, professionele en zeer klantvriendelijke bemanning. Zelf ben ik als schipster/eigenaresse altijd aanwezig. De kwaliteit van je zeiltocht is daarmee gewaarborgd. Veel gasten – particulieren en bedrijven – zijn zo tevreden over de Lis, dat ze er jaar op jaar terugkeren. Wil jij ook zeilen met de Lis? Je bent van harte welkom. Vind je het leuk om eerst het schip te bekijken en jouw wensen te bespreken? Bel dan even voor een afspraak. 06-53261486

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 35 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 12
  • Vaargebied Noord Holland
  • Ligplaats Muiden
  • Lengte 24.81 meter
  • Breedte 5.10 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Zeiltjalk
Merk Zeiltjalk
Naam De Lis
Passagiers
Hutten 6
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 12
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Noord Holland
Ligplaats Muiden
Sanitair
Toiletten 2
Douches 1
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 24.81
Breedte 5.10
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 116 PK
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl