Darwin

Vanaf: € 30.00 per uur

Overzicht

Alles over Darwin

Wat een heerlijk bootje is de Darwin toch. De Darwin is makkelijk te besturen en te starten. Op deze boot kunnen maximaal 4 personen.
Achterop bij het stuurgedeelte is een tweepersoons bankje. In het midden van de boot een zitplank welke ook weg kan. Voorin de boot ook nog een bankje voor 2 personen.
De sloep wordt voortgestuwd door een 9,9 pk 4 takt motor. Deze geeft de sloep een maximale snelheid van 12 km per uur waardoor een vaarbewijs niet nodig is. De motor is te starten met een sleutel.

De boot ligt in een woonwijk in Zeewolde. Vanuit hier heeft u twee mogelijkheden om op avontuur te gaan. De nieuwe sluis van Zeewolde ligt op 1 kilometer varen. Gaat u de sluis in dan stijgt u ruim 5 meter. Na het openen van de sluisdeuren vaart u zo het Wolderwijd op. U passeert bij het uitvaren het Tulpeneiland. Dat ligt aan de rechterkant. Hier kunt U uiteraard een kijkje nemen. Iets verderop kunt u rechtsaf gaan richting het centrum van Zeewolde of richting eiland de Zegge wat erg geschikt is voor jonge kinderen. Of even doorvaren naar de RCN camping. Of misschien oversteken naar strand Horst. Allemaal mogelijk.
Ook kunt u na het verlaten van de sluis kiezen om schuin naar links te kiezen voor het gezellige Harderwijk. Dat is ongeveer 35 minuten varen. Of één van de vele eilandjes rond Harderwijk. Hier vaart u dus op open water dus goed insmeren als de zon er is.
Houdt u meer van wat rustiger vaarwater met meer schaduw dan is de polderroute meer iets voor u. Vanuit het vertrekpunt vaart u dan de woonwijk uit om vervolgens onder de Spiekweg rechtsaf te slaan om langs camping de Parel voor een rustiger vaargedeelte te gaan. Langs deze route is het mogelijk om de boot ook langs de kant aan te leggen om bijvoorbeeld te gaan picknicken.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 4 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Flevoland
  • Ligplaats Zeewolde
  • Lengte 5.00 meter
  • Breedte 2.00 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Sloep
Merk Sloep
Naam Darwin
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Flevoland
Ligplaats Zeewolde
Sanitair
Buitendouche Nee
Bad Ja
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 5.00
Breedte 2.00
Hoogte 1.00
Kruiphoogte 1.00
Diepgang 0.50
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 9.9 PK
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl