Break Free

Vanaf: € 450.00 per dag

Overzicht

Alles over Break Free

Huur onze nieuwe Dehler 38 SQ “BreakFree”vanuit Yerseke, zeilen in Zeeland. Genieten van de uitstekende zeileigenschappen van deze nieuwste Dehler.

Interieur
De Dehler 38 SQ “BreakFree” heeft meer natuurlijk licht benedendeks de rompramen zijn vergroot en er zijn twee extra luiken in het dek geplaatst. Nieuwe werkbladkleuren en een modernere zithoek maken het gevoel van meer ruimte in het salon compleet. De douchecabine is ook opgewaardeerd met een helder, hoogglanzend design dat eenvoudig te reinigen en te onderhouden is.

Of het nu gaat om een luxueus bed met comfortabele matrassen, een kaartentafel of een tweede gastencabine, het interieur van de Dehler 38 SQ is voor de flexibeler dan ooit tevoren. Bij de Dehler 38 SQ “BreakFree” is gekozen voor de variant zonder kaartentafel maar met een tweede gastencabine. Wat alle hutten en de salon verenigt, is de veel lichtere sfeer dan de vorige Dehler 38.

Dek
De uitklapbare voetsteunen aan het roer zorgen voor een comfortabele en veilige steun bij het zeilen aan de wind. Het nieuwe zwemplateau is lichter en gemakkelijker te bedienen met een geïntegreerde zwemtrap die is voorzien van een uitklapbare leuning en grote treden voor comfortabel zwemplezier. Bovendien is de Dehler 38 SQ verder opgewaardeerd met sportieve design stuurwielen, boegschroef, autopilot en elektrisch toilet.

Tuigage
De boegspriet heeft een geïntegreerde ankerarm en een antislipoppervlak, waardoor het veiliger is om op en van de boot te stappen wanneer deze met de boeg naar voor is afgemeerd, en biedt een geavanceerd beslag voor gennaker- of Code 0 zeilen.
De achterstag kan eenvoudig worden getrimd met behulp van een lier met behulp van de flip-flop blokken. De verzonken traveler die over de gehele breedte van de kuip loopt, zorgt voor 100% controle over het grootzeil.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 8 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 8
  • Vaargebied Zeeland
  • Ligplaats Yerseke
  • Lengte 11.64 meter
  • Breedte 3.75 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Dehler
Merk Dehler
Naam Break Free
Passagiers
Hutten 3
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 8
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Zeeland
Ligplaats Yerseke
Sanitair
Toiletten 1
Douches 1
Buitendouche Ja
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 11.64
Breedte 3.75
Hoogte 15.00
Kruiphoogte 15.00
Diepgang 2.03
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype 29 PK
Schroef Boegschroef
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Ook interessant

Alternatieven

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl