Bounty

Vanaf: € 1299.00 per dagdeel

Overzicht

Alles over Bounty

Zeil- Trouwschip Bounty is een prachtige twee-mast brigantijn die tot 1965 dienst deed als viskotter op de Noordzee. In 2004 is zij getransformeerd tot luxe zeilend schip.

Haar thuishaven is Bataviahaven te Lelystad, maar de Bounty kan ook vanuit andere havens vertrekken: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen.

Dit vierkant getuigde schip is ingericht met gevoel voor traditie en gezelligheid. Voor iedere gelegenheid kunnen wij een passend arrangement samenstellen. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt hebben wij naast een aantal interessante standaard arrangementen ook de mogelijkheden om een vaartocht geheel naar uw smaak in te richten

Schip Bounty is officiële trouwlocatie in Volendam, Hoorn, Amsterdam en sinds 2012 ook Lelystad. Normaliter dient u te trouwen aan de kade aangezien een bruiloft een openbare gelegenheid is. Echter de trouwlicentie voor de gemeente Lelystad heeft daarop een uitzondering. 60 % van het Marker- en IJsselmeer valt onder Lelystad ”s grondgebied waardoor het mogelijk is het Ja-woord te geven tijdens een prachtige zeiltocht.Daarnaast zijn er nog verschillende arrangementen op de Bounty : winterzeilbelevenis, zakelijk zeilen, familie zeilen, diverse land excursies en thema excursies.

Het schip buiten biedt een dek vol ruimte om rond te lopen en te genieten van de zon, water en wind. Binnen bevindt zich een lichte, ruime bar met uitzicht over het water. Benedendeks bevinden zich vier toiletten en een professionele keuken. Vanaf de bar gaat een trap naar een ruime dans- en eetruimte.

Er is een professionele geluidsinstallatie aan boord en wij hebben een vaste cateraar die al uw culinaire wensen kan vervullen. Dit schip biedt ruimte voor 15 tot maximaal 50 personen. Er zijn geen slaapplaatsen aan boord, maar we kunnen wel eventueel een overnachting regelen in een hotel of slaapschip.

Namens de crew heten wij u van harte welkom. Tevens krijgen wij energie als u tevreden bent en ontvangt u service met een glimlach.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 50 personen
  • Categorie Met schipper dagtocht
  • Vaarbewijs Niet van toepassing
  • Slaapplaatsen 0
  • Vaargebied Flevoland
  • Ligplaats Lelystad
  • Lengte 36.00 meter
  • Breedte 6.50 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Met schipper dagtocht
Model Zeilschip
Merk onbekend
Naam Bounty
Passagiers
Rolstoeltoegang Nee
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Nederland
Vaargebied Flevoland
Ligplaats Lelystad
Sanitair
Toiletten 4
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 36.00
Breedte 6.50
Hoogte 23.00
Kruiphoogte 23.00
Diepgang 3.10
Technisch
Vaarbewijs Niet van toepassing
Elektrisch Nee
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Ook interessant

Alternatieven

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl