Bavaria 46 Cruiser

Vanaf: € 2300.00 per week

Overzicht

Alles over Bavaria 46 Cruiser

De Bavaria 46 uit 2007 is het grootste zeilschip van OCC Yachting. De majestueuze kuip met dubbel stuurwiel en de riante, prachtig afgewerkte binnenruimte geven een heerlijk, exclusief vakantiegevoel. In de royale captain’s cabin met badkamer en-suite vergeet je al gemakkelijk dat je aan boord van een zeiljacht bent.

Veilig en snel varen
De zeileigenschappen van dit schip zijn comfortabel en aangenaam: de sierlijke lange waterlijn zorgt voor zeilen op een zeewaardige, veilige en snelle manier. De zeilbediening is uiterst eenvoudig. Door de krachtige lieren zijn de zeilen voor iedereen gemakkelijk te trimmen. Manoeuvreren is ook net zo eenvoudig. Met de krachtige, stille motor en de boegschroef meer je dit schip nauwkeurig en eenvoudig af.

Van alle gemakken
Uiteraard is dit schip voorzien van alle comfort zoals dat op een jacht van deze standing hoort. Uitgebreide navigatieapparatuur, verschillende koelkasten, 3 douches en nog zoveel meer. Met de ruime, brede cockpit kun je het jacht comfortabel besturen en de kuip biedt alle ruimte om met je gezelschap te kunnen dineren, te genieten van een prachtig uitzicht en te ontspannen bij een mooie zonsondergang.

Comfortabele inrichting
Onderdeks in de salon is een L-vormige zitting om een grote tafel met tegen de andere wand van het schip een tweede bank, een ruime navigatietafel en een kombuis. Het lichte mahoniehout en de bovenlichtjes in de salon zorgen voor een licht en luchtig interieur.

Vier hutten, twee natte cellen
Het schip biedt een dubbele cabine aan de voorzijde met natte cel en-suite, eetwee dubbele cabine aan de achterzijde en een cabine met stapelbed aan de rechterzijde en een tweede natte cel aan de .

Refit in 2018
Deze Bavaria heeft in de winter van 2018 een grote onderhoudsbeurt in onze fabriek in Turkije ondergaan. De bimini en het teakhout in de kuip zijn vervangen, al het roestvrijstaal is gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen. Zowel de binnenkussens in de kajuit en de slaaphutten als de buitenkussens zijn vervangen. Het keukeninventaris is vervangen en binnen is al het houtwerk kaal gehaald en opnieuw in de lak gezet. Alle elektra is vernieuwd alsmede de schakelpanelen. In de natte cel zijn het toilet en alle slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan gekomen. De motor is eruit gehaald en helemaal nagekeken en ook de ankerwinch is vervangen.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 8 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 8
  • Vaargebied Lefkas
  • Ligplaats Lefkas
  • Lengte 14.60 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Bavaria
Merk Bavaria
Naam Bavaria 46 Cruiser
Passagiers
Hutten 4
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 8
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Griekenland
Vaargebied Lefkas
Ligplaats Lefkas
Sanitair
Toiletten 2
Douches 2
Buitendouche Ja
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 14.60
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Wat zeggen anderen

Recensies

Schrijf de eerste recensie over Bavaria 46 Cruiser
Schrijf je eigen recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *