Bavaria 37 Cruiser

Vanaf: € 1690.00 per week

Overzicht

Alles over Bavaria 37 Cruiser

De Bavaria 37 hoort tot de recentere generatie Bavaria zeiljachten. Er is veel rekening gehouden met de combinatie van ergonomie en zeileigenschappen. Dit schip zeilt dan ook snel, comfortabel en zeewaardig. Het jacht is bijzonder comfortabel: alle zeilen zijn vanuit de kuip te bedienen, is er een elektrische ankerlier, uitgebreide navigatieapparatuur en een krachtige, goed geïsoleerde motor. Het is het moeilijk te geloven is dat de Bavaria 37 maar iets meer dan 11 meter is.

De Bavaria 37 is opvallend ruim
De binnenruimte van de Bavaria 37 Cruiser is opvallend groot. Er is plaats voor zes personen. De kajuit is breed en licht en heeft een ruime kombuis met navigatiehoek, zithoek en een keuken met oven en warm water. In het achterschip bevinden zich twee aparte tweepersoonshutten en voorin een ruime tweepersoonshut met de ruime toilet- en doucheruimte.

Refit 2018
Deze Bavaria heeft in de winter van 2018 een grote onderhoudsbeurt in onze fabriek in Turkije gehad. De bimini en het teakhout in de kuip is vervangen, al het roestvrijstaal is gepolijst en voorzien van nieuwe onderdelen. De binnenkussens in de kajuit, in de slaaphutten en de buitenkussens zijn vervangen. De keukeninventaris vervangen en binnen is het houtwerk opnieuw in de lak gezet. Alle elektra en schakelpanelen zijn vernieuwd. In de natte cel zijn het toilet en de slangen en pompen vernieuwd en er is een mengkraan geïnstalleerd. De motor is nagekeken en ook de ankerlier is vervangen. De zeilen en schoten zijn waar nodig vervangen.

De Bavaria 37 is Populair
Ben je geïnteresseerd in een zeilvakantie op de Bavaria 37? Dan raden wij aan snel een keuze te maken en o tijd te boeken. De Bavaria 37 is zeer populair.

Alles op een rijtje

Specificaties van de boot

  • Aantal passagiers 6 personen
  • Categorie Zelf varen
  • Vaarbewijs Niet verplicht
  • Slaapplaatsen 6
  • Vaargebied Corfu
  • Ligplaats Corfu
  • Lengte 11.35 meter
Bekijk alle specificaties
Herkenning
Categorieën Zelf varen
Model Bavaria
Merk Bavaria
Naam Bavaria 37 Cruiser
Passagiers
Hutten 3
Rolstoeltoegang Nee
Slaapplaatsen 6
Huisdieren Niet toegestaan
Locatie
Land Griekenland
Vaargebied Corfu
Ligplaats Corfu
Sanitair
Toiletten 1
Douches 1
Buitendouche Nee
Bad Nee
Sauna Nee
Afmetingen
Lengte 11.35
Technisch
Vaarbewijs Niet verplicht
Wi-Fi Nee
Motortype Onbekend
Stuur Buiten
Droogvallen Nee
Airco Nee
Open kuip Nee
Wat zeggen anderen

Recensies

Schrijf de eerste recensie over Bavaria 37 Cruiser
Schrijf je eigen recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *