Bootverzekering

De Vaar Vakantie Polis
bootverzekering van Unigarant verzekeringen

Zorgeloos genieten. Dat is een van de dingen waar Watervakantie.nl voor staat. Om zorgeloos te kunnen genieten adviseren we u dan ook een Vaar Vakantie Polis af te sluiten bij Unigarant verzekeringen.

Of u nu al jaren in het bezit bent van een vaarbewijs en jaren ervaring heeft op de grotere wateren in Nederland of misschien zelfs het buitenland, een ongeluk zit in een klein hoekje.

Met de Vaar Vakantie Polis van Unigarant verzekering kunt u met een gerust hart uw huurboot op stappen en hoeft u er enkel nog maar aan te denken zorgeloos te genieten.

Mocht er onverhoopt toch iets voorvallen dan weet u dat Unigarant verzekeringen ervoor zorgt dat u hier zo min mogelijk last van zult ondervinden.

Zorgeloos genieten van uw boot

Kijk hier voor het dekkingsoverzicht Vaar Vakantie Polis en bekijk ook de Aanvullende dekkingen met de Gevolgschadeverzekering. Deze verzekering dekt de onkosten van een eventuele schade die u maakt aan een huurboot.

Stel u huurt een boot en onverhoopt maakt u hier schade mee. De kans is groot dat deze huurboot daardoor enige tijd niet inzetbaar is. De onkosten die het verhuurbedrijf hierdoor moet maken worden, mits u de aanvullende gevolgschadeverzekering heeft afgesloten, uitgekeerd door Unigarant verzekeringen in plaats van dat het verhuurbedrijf deze kosten op u kan verhalen.

Voordelen Vaar Vakantie Polis

✓ Reisbagage meeverzekerd
✓ Dekking voor gevolgschade/waarborgsom
✓ Betrouwbare en snelle hulp door ANWB Alarmcentrale
✓ Heen- en terugreis verzekerd bij huur van een boot in het buitenland

Alles over varen met een huurboot

Lees het in ons magazine

Fysiek magazine ontvangen? Mail ons dan op info@watervakantie.nl